Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, July 12, 2010

Dame Zoete Sarah....

Lama tak wat novel review...
Sebabnya... AKU DAH LAMA TAK MEMBACA..

Aku skang ni dalam misi mengumpul 100 biji novel..
Pastu takmo baca.. smpi laaa aku dalam pantang nnt...

Sebab dalam pantang.. bagi sapa yg tak tau..
Adalah saat paling BOSAN... paling BORING...
Yang pernah aku lalui...

Kembali kepada buku...
Nnt aku wat entry apsal aku bosan dalam pantang...

Dame Zoete Sarah ni... genre citer action romantic..
Citer pasal Sarah seorang wartawan yang terperangkap
Dalam sindiket dadah antarabangsa..

Dia diburu oleh pelbagai pihak apabila dia dituduh sbg pengedar & pembunuh..
Atas bantuan rakan2.. dia dapat lari ke Amsterdam..
Kat sana dia dikejar oleh "En Selamat".. polis M'sia bghn Interpol..
"En Selamat" ni mula2 tak suka si Sarah ni..
Lama-lama angau laa pulak...

Novel ni mmg best sebab sgt thrill..
Dan bila baca mesti nak habiskan tanpa skip2 baca..

"Sarah, ke mana pun kau pergi, aku akan cari kau. Ke mana pun kau lari, aku akan kejar, Jangan lupa tu." ~ Salim


***/*****

5 comments:

Farra Dhelina said...

kak, time pntang akk membaca ke? jgn mbaca sgt kak, nnti takot saraf urat mata kita rosak..

I want to lose weight said...

Yang lepas tak membaca... tapi dok pulun tgk TV..

Kat umah mak akak.. time pantang siang tak boleh tido lansung..

Tu yg tension tahap gaban tuh

Farra Dhelina said...

hehehe oooo..sy time pntang dok dgn mk mertua, jgn kata nk bc srt kbr, nk tgok tv pon tak buleyyy..haishh

Kak Mah said...

deh tak kiro tengok laptop ko, tengok tivi ko, membaco ko..den bantai yo.....ehehehehhee

aku suspen thriller nie aku baca RAM jek.... yang lelain tak penah try lagik...

cikbedahlaser said...

woo selama ni suke baca ramlee awang mursyid je... pasni leh try yg ni pulak la