Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, July 27, 2010

Kakak g rombongan...

Hari ni kakak Sara g rombongan sekolah ke Kuala Lumpur..
Nak g zoo ngn Aquaria..

Mak dia cool je..
Aku lak yang menggelabah lebey...
Bukan apa.. rasa cam 5 tahun tu kecik benor nak lepas g rombongan..

Tau jelah kalau bebudak dah ramai-ramai..

Kalau tak pasal aku baru nak sihat..
Memang aku dah follow rombongan tu pakai kereta sndr..
Cadang mula2 mmg camtu..
Dah Hajah Norlia lak tak bagi...

Khaleef.. awal2 ler mami mintak mahap..
Ko takkan merasa ler berombongan macam ni..
Awal2 mami sain borang TIDAK DIBENARKAN..

Sebab dah paham sangat perangai terebir dia tu camne..
.
.
.

8 comments:

noor said...

aku kalo anak ada rombongan tadika mmg ler ikut....sebab risau nak lepaskan...tp tgk tempat gak la..kalo g kilang vitagen, tak kuasa aku nak ikut..hehehe

noradzlina.kamdani said...

zel, kdg2 kite kene bg peluang kt ank2 ni berjalan2 tanpa parents...

Natrah Norlin said...

husband saya pon jenis risau..tapi setakat ni anak sulong saya,lelaki dan notty tak ble blah..dah dua kali gi trip..
1.ke kilang vitagen (berterabur vitagen dalam bas tak berkutip..dia amik satu je..belen dalam bas)
2.ke kl tower ( masa ni dah pandai sket)
so far budak2 ni dengan cikgu tertib sis..so insya allah selamat..

m.q said...

tak salah utk bebudak p travel sndri utk pengalaman diorg membesar
dan tak salah jugak if parents tak bagi ank2 ikut rombongan..sbb malang tak berbau..

I want to lose weight said...

Khaleef tak boleh lagi..

1- Dia tak faham arahan..
2- Dia cakap pelat.. hanya mami dia je paham..
3- Bertuah laa aki, wan ngn nenek dia nak bagi :))

kakngah said...

parents mmg sklh xbg ikut ke??
tadika adeeb kan, penjaga mmg wajip ikt. xder maknanya cikgu 2-3 org tu blh jaga bdk 1 kelas. aku xkose nk g, sub kat pengasuh jek.. hihihi!! byr kan tmbg dia sesiap.. p la jln..

I want to lose weight said...

Boleh ikut..
Tapi kena naik kenderaan sndr..

Kak Mah said...

haku masa izzati lima tahun haritue pun cuak gak..masa dia ada rombongan pegi taman burung ngan muzium... memang nak jadi cam ko lah nak follow dari belakang...sekali abie dia sound..biar la dia nak seronok ngan kawan-kawan dia...

memang pun kadang-kadang kita tak percaya zel...tapi sampai bila kan..tapi pesanan khidmat masyarakat aku kat dia memang panjang laaa....

6 tahun nie haritu pegi lagik pegi zoo pulak kali ni lagi ramai budak-budak nya tiga sekolah pegi...alhamdulillah..bila ngan kawan-kawan dengan cikgu nie dia orang behave.... nakal memang nakal tak yah cakap la....

aik cam dah leh buat entry blog haku pulak ahaksss