Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, July 15, 2010

Dia dah tahu...

Kawan lama aku...
Puan Watie from Iswatie&Co dah tau gender anak depa..
Dia bakal dapat baby girl tak lama lagi...

Ni yang wat aku pun tak sabar2 ni..

Masa Khaleef.. rasanya aku scan masa 23 minggu kot..

Jelas giler burung sedang tegang dlm perut :))
Tak payah doktor nak pusing scanner tu..

Harap2 kali ni burung tak terbang dah..
Bagi laa aku "cik munge" pulak... :))

Aku agak risau tentang gender anak ni..

Aku ngn Inche Izman mmg nak sangat gegirl..

Tapi.. family2 lak harap baby boy sekali lagi..
Sebab dua-dua belah.. hanya Khaleef sahaja yg ada burung...

Takut nnt.. dalam perut gegirl.. tp org2 dok harap sangat boy..
Nanti kuar jadi tomboy pulak..
Atau sebaliknya... (mintak simpang lerrrrrrr)

Aku dok berangan..
Kalau dapat 2 sekalikan senang (1 boy 1 girl)...
Tapi dah scankan hari tu.. mmg ada 1 saja..

Apa-apa pun... keluar boy ke.. keluar girl ke..
Confirm akan dapat kasih sayang melimpah ruah dari sumer orang..
Kalau masa Khaleef sumer serba baru..
Hat ni pun akan dapat serba baru jugak..
Baru adil dan saksama :)

p/s: Hajah Norlia berangan... kalau BOY, dia nak iras cam BAIM WONG.. ada ke patut..
Tak tau ke anak dia hari2 dok hadap muka Lee Min Ho..
Baru laa logik sbb Inche Izman kan iras Lee Min Ho..

HUH SUDAH !!!! waaakkkakkakakakakaa...
Tang mana Lee Min Ho Bie tu kan ?!!
.
.
.

4 comments:

NoVemBerLaDy said...

akak kalo gupenya lee min ho..
sy cop awl2 jd menantu akak ye..
hahahahah ;P

Farra Dhelina said...

a'ah sy pon cop awal2 nk jdkan menantu!hiks

m.q said...

boss aku masa peknen dulu2 kala dulu
hari2 dok ngadap citer jepong
last2 anak kuar sebijik cam jepong..cunnnnn

I want to lose weight said...

Aku kalau kuar kang lain pada rupa Jeman..

Harus dia suspicious..

Dah ler dok jauh..

Hahahaha...