Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, July 5, 2010

Tak pasal-pasal...

Memperkenalkan anak murid warga emas terbaru...
Umur 76 tahun..
Pesara guru..
Sukarelawan gereja...

Hari ini memulakan kelas pertama dengan tema latihan.
"BERAMAS-MESRA DENGAN TETIKUS"

Habis kelas.. anak murid aku ni minta tolong..
Pergi rumah dia pasangkan komputer baru anak dia bagi hadiah besday..

Sebagai penjawat awam lantikan kontrak yg baik budi..
Tentu sahaja aku setuju pergi rumah dia..
As usual !!!

Sampai sana.. aku tengok banyak tul anjing baka garang..
Yang cam anjing penjejak dadah tu..

Aku parking betul2 depan grill rumah..
Sebab takut kang anjing tu mamah lak betis bunting padi aku ni..

Masuk umah aku pun terus laa buat keje..
Sekali aku toleh kat grill...

Anjing2 dia sedang enak lazat berkrim menjilat selipar aku :(

Nak balik tu... sbb takmo kecikkan hati tuan rumah...
Aku sarungkan jugak laaa selipar melekit air liur anjing tu..
Dalam hati meraung cam gusi berdarah tersangkut langsir..

Terus pecut gi umah mak mentua aku..
Samak terus tanpa berlengah lagi..

Wlupun selipar dan tapak kaki sudah bersih..
Tapi perasaan lekit2 sejuk air liur anjing tadi masih ada.
.
.
.

5 comments:

Mamma said...

apa jadahnya zell
hahahaha
semangat 1mesia tul

m.q said...

anjings tu semua ucap tenkiu
skrg kami dh bleh folo blog zel
wakakakak...

Zulaikha said...

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...!!!!

iswatie "colours of life" said...

hahaha...aku pernah gak gi pasang komputer warga emas cina time kerja dulu..dah la tuh kalu anythings problem dia call aku pi rumah dia..uihhh..service sampai ke pintu rumah

I want to lose weight said...

Tulah keje PID ni kan..

Skang ni aku kena pakai 2 hp..

Satu hanya utk waktu pejabat dan akan tutup pada waktu malam..

Kalau tak..

"PUAN JALIA... SAYA PUNYA EMEL PUNYA PASSWORD APA MACAM?"