Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, October 21, 2009

99 hari tanpa nasi... TARIKH TUTUP 25 Okt 2009

Antara-antara pertanyaan...


1- Kalau makan nasi camne? adalah disqualified?
TIDAK !!!! ikut suka hangpa la..
Sebab ni tujuan utama adalah untuk TURUN BERAT
So, kalau makan nasi berat boleh turun banyak
Dipersilakan...
Tapi.. Apa MOTIF korang join klu berniat nak makan nasi?


2- Kalau masuk TBL JM5... TBL Asia... TBL Kaseh...
BOLEH.. ikut suka.. janji JANGAN MAKAN NASI 99 hari


3- Denda pakai duit pada yang makan
TIADA.. sbb payah pulak laaa nak berduit-duit ni..
Igt pada matlamat asal.. NAK TURUN BERAT BADAN..
Bukan nak buang-buang duit..


4- Kalau suami / tunang / pakwe paksa makan...
Cadangan Pn Zel...
Angkat baju tunjuk perut anda yg berlapis-lapis ittew..
Konpem depa akan bagi sokongan padu
p/s : bg yg belum kahwin just tunjuk jemari-jemari goreng pisang tu dah ler.. jangan korang angkat baju jugak..


5- Takkan lansung tak boleh makan nasi?
BOLEH... ikut suka hangpa laaa..
Abih tu bakpe nyer kamu masuk 99 hari tanpa nasi?


6- Berapa kerap nak timbang berat?
Suka hangpa laa... nak timbang selalu-selalu ke..
Jarang-jarang ke.. janji timbang..
Kalau takmo timbang
Sekali lagi... APA MOTIF JOIN ?!!!


7- Saya nak sponsor hadiah? Camne?
Bagi yang bermurah hati spt ZEL dan WAN...
Sila simpan dulu hadiah yg anda nak bagi itu..
Selepas pemenang diumumkan..
Dia akan kasi alamat...
Org yg nak kasi hadiah.. sila pos kepada dia..


8- Saya tak tahan tak makan nasi...
SILA JANGAN JOIN... hahahahahaha :))
Lawak jelah.. join ler.. mana tau buleh lak tak makan nasi


9- Saya sudah kurus.. tapi mau join..
MOTIF ?!!!!!!!


10- Selain nasi, benda lain boleh makan?
BOLEH laaa.... kalau tak boleh makan..
Kempen tukar ler..
99 HARI TANPA MAKAN
Sapa dulu masuk kubur.. dikira pemenang...
.
.
.







10 comments:

Mama Safiyyah said...

keh keh keh....kelakar la kak.....

oli said...

kakakakakakaka
[tengah tahan ketawa]
tak tahan betul dengan Q&A contest ni...
mengenai soalan angkat baju tu,
saya takut saya angkat baju,
lain pula yang jadi...
kakakakakakakaka
.
.
paling tak tahan dengan
99 HARI TANPA MAKAN
Sapa dulu masuk kubur.. dikira pemenang...
aduh!!!
perut kejang sebab terlampau tahan ketawa

CiK NuNu said...

adoi.. kak zalia..
bikin nunu pecah perut lagi la..
baby kt dlm perut ni pun geli hati gamaknyer.. huhuhu...

x leh nk join..
hahaha...
ikut hati mmg nk..
tp ado isi...
kena lupakan la hasrta tu sementara.. huhu

adikmanje@ellyazarmilia said...

ZEL...TAKDE SYARAT LAIN KE...CONTOH CAM MIN BERAT BADAN BERAPA JE BOLEH JOINT...MAKSUD HAKU YG DAH SELIM MELIM PUN LEH JOINT KE?..

mama_iris said...

jgn la ada minimum...nak join....huuhuh

Faizah_Haris said...

wakakakakakak..kelako kelakooo.....:P

I want to lose weight said...

Mana ada minimum.. tapi kalau dah berat 45kg pun nak join..

MOTIF ?!!!!

Ni bukan kira bape banyak turun taw.. kira percentage.. cam TBL tuh

falcon said...

kuing kuing kuing... aklo x mkn nasi ape makanan yang sesuai sbg ganti?/

mama_iris said...

huhuhu....so kalau 49-50kg boleh la yer...
kadang2 49kg..kdg2 50kg....ntahapehape..

M@iRaB@bY said...

hehehe...jgn tak angkat baju...mm..wajib join nie..