Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, October 27, 2009

Sorang Sahaja Lagi... PENYERTAAN 99HTN DITUTUP

Cukup laa 60 orang..
Skang dah 59 orang..
Tadi petang ada seorang jejaka call kata nak masuk..
So, ngam-ngam 60 orang..

Oleh kerana ada seorang jejaka..
Maka, competition akan bertambah hangat !!!!

Sebabnya...
Lelaki lebih mudah turun berat berbanding pompuan..
Cabaran ni bagi 59 orang perserta wanita..
Jangan kasi malu kaum hokay !!!
.
.
.
p/s : Malam ni Pn Zel balik umah Hjh Norlia.. dah suh dia masak sedap-sedap. Santapan nasi berlauk terakhir bersama mama tersayang sebelum 99HTN mula.








8 comments:

tHrEE oF us said...

huhu!! mmg hangat laa..

mama erfan said...

alamakkkk takleh tambah lagi ke?? waduh2 lambat laa

Anonymous said...

gud luck utk seme..

sy nk join tp dr jauh je lahh..

moge impian kite nk berdiet tanpa nasik selama 99hr akn tcapai dgn jayanye :)

~ chulakitty ~

miszrLina said...

ala..nak join gak........

sudah ditutupkah?

ila de cute said...

nak join leh tak???

Nur Syahirah Qahira Binti NOrdin said...

salam..
dah tutup eh??
hari tu ada terbaca dari blog kak intan, tp tak sempat nak view sbb bz dgn nak xm..ni baru lega..tp dh tutup lak...huhu..

Yatts said...

dah tutup ke penyertaan??kalau blum tutup yatts nak join bleh tak???boleh la.....

kakgyah said...

wa... ada pertandingan tu... sambil berdiet boleh ler jengah2 blog saya... sambil berdiet tapi sihat... http://aziahwardrobe.blogspot.com