Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, October 18, 2009

Hari Ini dalam sejarah Tg Malim

Kul 7.30 pagi i dah smpi PID u ols...
Selalunya 7.30.. time utk tido balik
Sesudah subuh + wat susu khaleef + gosok baju..
Pastu berkubang balik ler atas katil smpi 8.30 pagi...

Hari ni.. bangun 6.30 pagi tak tido dah..
Selaju mungkin sampai PID..

Sekali bukak pintu PID..
Segala-galanya adalah SUDAH SIAP..
PID dah kemas.. dah sapu.. sampah dah buang.. kerusi dah susun..


Oooo.. lupa nak bgtau apsal kena kemas-kemas...
Sebab hari ni ada kaunter bergerak SSM..
Depa datang sebulan sekali... So kemas pun sebulan sekali ler..

Oooo.. lupa lagi nak bgtau.. sapa yg rajin sangat kemas2 tu..
Adalah assistant aku yang tersayang... hehehe terus ter"sayang" tuh
Nak letak gambor dia sini tak buleh plak sbb x minta izin..
Tapi klu korang2 search facebook mst leh jumpa punyer..
Bujang lagi taw...
.
.
.






No comments: