Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, October 25, 2009

SYARAT-SYARAT 99 Hari Tanpa Nasi

Sekali lagi...
Sila baca dan hafal kalau nak..
Aku tak koser nak sticky-sticky bagai..
Kalau nak retrieve balik..
Sila klik TAG 99 HTN

PALING PENTING

DIHARAMKAN MAKAN NASI
SELAMA 99 HARI

(kalau tipu.. hangpa tanggung dosa hokay :).
( Sila mengaku dgn penuh insaf jika anda makan nasi)

Lain-lain...

1- WAJIB ambik gambar 2 benda (1 Nov 2009 & 7 Feb 2010)
i- Gambar diri sendiri (full)
ii - Gambar timbang memaparkan berat sendiri
(klu ada camera yg leh stamp DATE lagi bagus. Simpan gambar sehingga hari ke-99)

2- Mesti sediakan hadiah @ cash bernilai RM10.00 kepada pemenang tempat PERTAMA. Kalau nak bagi lebih mahal dari itu, sangat digalakkan.

3- Supplement spt HL, JM5, SIY, Teh Orang Kampung, Detox Tea, kapur barus, kulit kerang, daun sekentut... Apa-apa jelah yg korang amalkan skang ni.. BOLEH DITERUSKAN.. Tiada masalah.

4- Pemenang dikira dengan weight loss percentage.

5- Pada 7 Feb - 10 Feb sila emelkan gambar-gambar tersebut kepada spiderx_woman79@yahoo.com. Siapa tak emel, disqualified wpun WLP anda 70%.

6- Sila TIDAK MENGANDUNG.. Jika pregnant, penyertaan anda BATAL serta-merta. Jgn seksa bayi dlm kandungan.. Bagi dia makan nasi secukupnya.

________________________________________________________

Syarat Tidak Wajib...

Buat blog bagi yg takde.. Publish ler apa-apa berkaitan 99 HTN. So senang kawan-kawan nak jejak.. Lagi leh merapatkan silaturrahim..
.
.
.





9 comments:

Dilily said...

Zel, kalau bagi awal atau lewat timbang n gambar boleh tak? 1 Nov hari ahad, penimbang gue kat ofic... camne?

I want to lose weight said...

Boleh-boleh..

Beattey said...

hahaha...nasib baik masa nak habis contest tu aku tengah nak pulun buat baby awal bulan 2...huhuhu..selamat aku...kalau tak disqualified la aku...

hahaha..malunyer nak amik gambar full...takpe arr...aku load hari isnin 2hb ok...

Beattey said...

hahaha...nasib baik masa nak habis contest tu aku tengah nak pulun buat baby awal bulan 2...huhuhu..selamat aku...kalau tak disqualified la aku...

hahaha..malunyer nak amik gambar full...takpe arr...aku load hari isnin 2hb ok...

gebu's fairy tales said...

kak zel..kalu kasik gambar awal iaitu pada 29 oct bley? kat umah takda sapa leh amik gambau..hp je ni...bley kann..

I want to lose weight said...

Gebu - gambor tu hanya akan dikutip pada 7 FEB 2010.. bukan nak anto skang.

Janji ada gambar je.. bukan apa.. takut ada yg tipooo lak nnt..

Kata turun 40kg.. tapi gambor sama je besarnya..

Azimah@Melati said...

hahaha ku tak bleh blah betul baca daun sekentut tue...ekekekekeke... adoi..sakit perut haku gelak...ekekeke....

Asz said...

zel ... rasa cam nk join gak arr ... semangat nih!!! bley ke??

Wanita Itu said...

ai...
macam nak join..
tapi awal2 penyertaan dah terbatal lak hee..

salam kenal :)