Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, October 29, 2009

Pesanan Untuk Peserta 99HTN

Oleh kerana ini hari akak akan balik Mambang..
So, esok hari terakhir tak dapat ler nak bersiaran..

Oleh itu.. PESANAN-PESANAN TERAKHIR SBLM 1 NOV

GAMBAR jangan lupa.. dah bagi 3 cara utk hantar, pilih salah satu
Boleh hantar mulai 1 Nov hingga 5 Nov (tak anta disqualified)
Jangan lupa letak NO.DIRI berpandukan senarai peserta

1- emel - k.aisy@yahoo.com
2- MMS - 012-5865752
3- Publish dalam blog sndr


NASI jangan makan hokay smpi 7 Feb 2010.
Kalau makan.. sila PUBLISH dalam blog masing-masing
  • Gambar apa yg di makan
  • Di mana makan
  • Kenapa makan
  • Nyatakan kekesalan anda

PEMAKANAN
Sila amalkan pemakanan sihat..
Nak turun berat bukan dengan TIDAK MAKAN..
Sila Makan !!!
Sila Bersenam !!!
Sila Minum H2O banyak-banyak !!!

Jangan ambik jalan mudah dgn makan pil bukan2
Seperti Duromine..
Ketahuilah.. bila kita tak makan pastu ngap Duromine..
Kesannya adalah SANGAT DAHSYAT !!!


SABAR ye kawan-kawan sekalian..
Bila dah 1-2 minggu tak makan nasi..
Pelbagai simptom2 akan muncul..
Lebih2 yg berat lebih 100kg..
Nnt akan ada gejala nak pitam.. menggigil..
Badan berangin.. Loya.. Takde tenaga..


NAK TARIK DIRI sila maklumkan kepada penganjur...
Tetapi anda tetap kena bagi RM10.00 @ hadiah kepada pemenang...


HADIAH
Minimum RM10.00. Sangat digalakkan beri hadiah berbentuk...
Bukan bagi cash... Tapi ini ikut kehendak masing-masing..

Bila dah habis nanti..
Peserta-peserta yg kalah jgn wat tak reti pulak ye..
Janji RM10.00 tetap janji..
Yang dah janji nak beri hadiah @ baucer...
Tak payah laa kasi dah RM10.00 tu hokay..


JANGAN TIPU
Jangan disebabkan hadiah yg semakin lama semakin lumayan..
Mungkin ada peserta Gelap Mata..

INGAT !!!

Tujuan asal kita semua adalah nak turunkan BERAT BADAN
NASI mmg telah diketahui adalah pemusnah diet..
Mgkn selepas 99 Hari Tanpa Nasi kita akan jadi tegar..
Dan tak makan nasi lagi selama-lamanya..

HIDUP SIHAT KELUARGA BAHAGIA !!!



APA JADI PADA HARI KE-100 ?

Kita ENJOY !!!
Makan nasi puas2 smpi pusat tersembul :))

Pastu hari ke 101 kita start contest lain pulak..
Maybe..

99 HARI TANPA Binats..
Kita tukar jadi vegeterians plaks.. ;)


CHAIYOK U Ols..


Untuk peserta baru..
Sila klik TAG 99HTN (tgk belah kiri)
Baca ler sumer posting yang ada
Untuk lebih paham contest ini..
Tak paham leh call akak 012-2517318
.
.





20 comments:

Sepatuputih said...

baik puan!!!! :D

Farra Dhelina said...

binats??? hahahahaaaa klakO la kak nihh..

Faizah_Haris said...

binatss?? wakakaka....
baikk puannn...hehehe

mama erfan said...

baek3.... saya ingat pesanan tu

maira said...

zel, leh masuk lagi x? nak register nieh...
http://mairajourneyoflife.blogspot.com

sarah said...

akak..sy nk join lg leh x?? ari tue terlupa la nk bg nama...
blog pun blum ader lg...nnt sy buat.

-sarah-

eynda said...

Noted.

Safira atau intan said...

salam kak.. nk join blh x??? tp sy xkawen lagi..hehehe ..seyes ni kak

tHrEE oF us said...

okeh.. noted

JihanNor said...

salam kak zel..alamat blog jihannor dah tukar ye. maaf susahkan akak. saya contestant no.80.

ni blog baru jihan: http://akumahusihat-jihannor.blogspot.com.

noradzlina.kamdani said...

zel..yg binats tu rasanye kite mmg kejam..xsyok wo jd vegi ni..xidup le asyik nk vegi je jelak...

noradzlina.kamdani said...

ha..ni blog kite jgn gelak tau...
http://noradzlinanakkurus.blogspot.com
sile2 le tunjuk ajar pe yg ptt psl blog ni almaklumle sy bdk br blajo...

noradzlina.kamdani said...

ooops..kite no 54..

gebu's fairy tales said...

ouchh 99 no binats? i tak sanggup uolss~ i ni karnivor sejak azali tauww

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cayok2.tuk semua peserta

Flora said...

Hi Zalia, i hope its not too late for me to join the 99HTN...plz include me yer..i will publish my latest photo in my blog by tmr..will let u noe. ok this is my blog's URL http://booh7979.blogspot.com.

Tnx
Flora

Azura said...

Zel, aku serius nak joint... Tapi aku takde blog... Aku nak regsiter 2 nama... Aku dgn anak sedara aku... Pls confirm balik jika permohonan aku nie lulus... Nanti aku bleh email gambo & berat pada 31hb Okt...

Pls register : Azura Yahya & Anis Anuar.. TQ!

anese said...

Hehe...saya sudah upload gambar di blog saya...huhu..tak pernah i bagi full frame punya gambar tau..tapi demi nak join punya pasal terpakse den!! adoi yay!

arbaieyah said...

ZEL...kita dah publish berat badan dan gambar kita dalam blog kita tau seperti syarat dalam 99 HTN tu pada 1.11.09. nanti ZEL tengok k.
www.arbaieyah.blogspot.com

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wokeh...already update at my blog..he he he...

http://mezanna08.blogspot.com/2009/11/cabaran-99-htn.html