Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, October 26, 2009

Oleh kerana...

Oleh kerana peserta terlalu ramai..
Sangat diluar jangkaan...

Maka... ada syarat & peraturan yg akan diubah..
Ini terpaksa dilakukan untuk mengelakkan PENIPUAN..
Maklum laa peserta dah ramai, maka nilai cash semakin meningkat..

GAMBAR

Oleh kerana penganjur (saya) tidak kenal kebanyakkan peserta, oleh itu semua yang confirm nak join perlu (pilih salah satu)
1- E-mel (k.aisy@yahoo.com)

2- MMS (012-5865752)
3- Publish dalam blog sndr (kena inform saya)


Gambar diri & gambar berat pada 1 November 2009.


Selewatnya 5hb November..
Lepas pada tu TIDAK DITERIMA dan dikira anda tidak berminat.

Saya TIDAK AKAN publish gambar tersebut di mana-mana.
Ia akan disimpan sebagai rekod sehingga 7 Feb 2010.



PANEL HAKIM

Saya akan minta pandangan beberapa rakan taulan untuk sama2 judge contest ni..
Mana laa nak taukan.. kata LWP = 55%..
Tapi kat gambar kecik dalam 1 inci je..

Sila jangan modify gambar ye..
Akak ZEL ni dulu Subjek Pendigitan Imej Tampak dapat A hokay..
Superimpose ke.. distort ke.. tarik ke.. semua buleh dikesan..
.
.
.





9 comments:

Mar said...

sis, wajib buat ketiga2 perkara tu ke atau pilih salah satu?

I want to lose weight said...

PILIH SALAH SATU SAHAJA...

Mar said...

OK, tq. :)

Sepatuputih said...

akk..sy pun nak joint gak la...

//nurcahayapetunjuk.blogspot.com/

LiLacFlA said...

wahhhhhhh nak jugak lose weight!! sampai dah fedup try

tHrEE oF us said...

okeh.. noted

Faizah_Haris said...

kak....saya akan publish dlm blog sendri...bley3 kan kan? :P

Asz said...

zel ... am in tau ... semangat nih nk kurus .. http://mylife-asz.blogspot.com/

Khairi said...

bini sy semangat nak gemuk, camner ek? bleh join ke?