Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, October 5, 2009

PID lain.. SILA JELES !!!

~PERAK RULES~
PID Tg Malim, PID Langkap, PID Parit, PID Selama, PID Kuala Kurau


Nasi ayam & Karamel + venue - Rozdia & Ana PID Langkap
Nasi Impit & Kuah Kacang - Nina, PID Selama
Kuah Lontong & Sambal Ikan Bilis - Imma, PID Kuala Kurau
Puding yg sangat marbeles - Ina & Aida, PID Parit
Cappuchino Cake - Zel, PID Tg Malim

Pastu ada tembikai, kerepek, kuih raya, kuih seri muka dan kuih lapis

Hehehehe.. nmpk sangat aku yg paling tangkap muat sekali..


Ini budak yg kempunan yang jumpa aweks QIQA
Dapat basikal QIQA pun jadi ler...


Sangat perasan bahawa adalah PI BEDAY PUYU dia..
Tu pasal aku pilih nak bawa kek..
Sebab dah paham sangat perangai anak aku ni..
Kalau ada kek je.. merampus2 dia nak potong..


Ni sumer single & but not sure laa available ke tak..
Kecuali bonda QIQA dah out of coverage...


Ni ler yg sangat2 aku idamkan...
Nasi impit + kuah kacang + kuah lontong + sambal ikan bilis..
3 kali makan hokay...
Kat situ 2 kali.. pastu siap tapau balik umah..
Makan ngn Inche Izman pulak...
.
.
.






5 comments:

ezey said...

jeles..jeles...eh ina parit tu buat minute meeting ke...huhuh..siap ngan paper bagai...caya la pid perak...

I want to lose weight said...

heheh tu purak-purak je tu...
dtg makan & bergossip je lebey nyer

Ija said...

gue memang jeles tahap cipan

adha said...

huwahh ko mkn 3x zel.. hehehe tu mesti sedap banget tu

CiK NuNu said...

huhu.. jeles nyer.. dh la tgk menu pun sedap2 belaka.....