Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, October 28, 2009

TAMBAH PESERTA 99HTN - boleh tambah smpi 99 orang

Kalau ikutkan dah cukup 60 orang..
Tapi aku ada menerima lebih dari 10 penyertaan lagi..

SO KAWAN-KAWAN YG DAH REGISTER

Boleh ke nak terima lagi?
Ni aku tanya pendapat ramai ye..

Kalau majoriti kata cukup..
Kira dah tutup laa ni..

Kalau majorit kata leh tambah lagi..
Aku tambah laa smpi 31 Oktober..

Sbb yang tersenarai tu pun lum confirm lagi..
Selagi tak anta gambar pada 1-5 Nov..

SO AMACAM ?
MAU TERIMA LAGI ATAU TIDAK ?!!!

Result

BOLEH TAMBAH LAGI SMPI 99 orang..
So, yang nak join.. SILA LAAAAAA
Tinggal nama dan URL Blog pd ruangan komen..
JANGAN TINGGAL DI CHAT BOX..
(
musim klik nuffnang la ni.. nnt x perasan)

Tapi kalau boleh ada BLOG ye..
Senang sket nak kenal2..
FB tu gunanya utk bercucuk tanam je..

.
.
.






24 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

xpelah....bg jer join..sian kat depa...maybe dpt info lambat tu...he he he he...lagi ramai lagi seronok...lagi mencabar kannnnkannkann

wanna said...

akak tak per tambah je..
maybe dyorg tau lambat n nak sangat masuk jgak..

lagi ramai lagik meriah btl x?hahahaha

Anonymous said...

amek sampai 99 orang jugak :P

tHrEE oF us said...

saya okeh jek..

lagi ramai, lagi meriah!

tinggal 2 hari jek lagi.. huhu!

"Asma" said...

Pada pendapat asma, tambah je sampai 31hb ni. nanti 5 hb sape yg x hantar butir diri n ganbar, dikira terkeluar la..final contestant akak umum la 6hb tu..

Azimah@Melati said...

terima jek zel...tapi cam ko kata la..by 5hb tak dak gambar dihantar..disqualified...

qellissa said...

xpelah bg ar dorang join..the more the merrier the prizes..wakakaka...i confirm join tau..tp badan i tak mok sgt lah berisi sikit je...leh kan kan kan

aBoi said...

tambah kan aje la...
nanti duit pun bertambahhhhhhhh... hehe

Faizah_Haris said...

saya sokonggg je kak.....tak kesah....hehehe

ayunie353 said...

tambah je kak.

saya sokong

Yatts said...

nak join....nak join....
zel,add nama saya dlm list tau...

Beattey said...

mai..mai tambah..

jgn malu2..

macam makan nasik minyak lak...

opssss!!!!!

Ida chubby said...

Okay..saya join jugak la!

http://jangmilah.blogspot.com/

mama erfan said...

hokay sis! saya nak join jugekk..

mazidah bidain
http://mamacumil.blogspot.com

Kaseh said...

bleh aje ramai2 zel... lagi meriah.. kalau dapat sampai 99 tersgt cun..sebab kena ngan nama contest ni 99 days diet..aku pun tgh pra diet nasi ni..tapi baru je sat ni aku belasah nasi beriani sebab kat opis ada wat jamuan la pulak.. nati aku sms je berat n gamba aku okay..chaiyokkk!!

Nur Syahirah Qahira Binti NOrdin said...

salam...
kak saya nak join..

[ syira qahira ]
http://sinarpelangipagi.blogspot.com/

que_zul said...

gambo tu kena penuh ke?

::@.L.I.N:: said...

salam...hai saya nak join gak...

http://nilsa5178.blogspot.com

oli said...

my sis pun mau join...

nazarina said...

zel...sy nak join sangat 99 HTN tu....tadi saya ada call zel..nama saya NAZARINA. Sy dah create simple blog. www.nazarina.blogspot.com.

zel jgn lupa tau letak nama ina dalam list 99 HTN tu....

tq ye zel...

arbaieyah said...

zel saya dah bukak blog. www.arbaieyah.blogspot.com.

M@iRaB@bY said...

wak..nak joenn laa..

M@iRaB@bY said...

nak joeenn ..nak joennn

Layla said...

zel,

ko tambah lagi sorang member aku...zeines (tp member xde blog la) boleh ya...tq