Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, October 26, 2009

Apa jadi kalau TIPOOOOO

Ada beberapa peserta mengemukakan soalan ini..
Sebab susah gakkan..
Dah la saling tidak mengenali..
(Itu sbb kalau boleh sila buat blog)

Mana laa nak tau..
1 NOV dia suh laki dia naik timbang bersama..
Hambek ko berat smpi 95kg..
7 FEB dia naik sorang-sorang.. tup-tup tinggal 50kg..

LWP = 47.37%

Pastu dengan tawaduknyer.. peserta lain pun bank-in duit..
Ikut2 leh dapat dalam RM500++


JAWAPANNYA

Klu ikut senarai peserta.. semua muslim..
Oleh itu perlu percaya kepada wujudnya akhirat..

Adakah anda sanggup.. di padang masyar yg panas tak terbayang..
Untuk mencari 55 peserta lain yg telah ditipu..
Untuk mintak halal hanya RM10.00 ittew ?

Renung-renungkan laaa...

Kalau nak sangat duit dengan takmo berusaha..
Pi klik NUFFNANG, CATCHEYE, ADVERTLET sndr..
500 kali sehari.. lama2 banyak laa duit ko...

Anyway, aku sgt berharap contest kali ini clean & clear..
Lagipun kebanyakkannya adalah saling kenal-kenal..
Dari old friends, bestfriends, newfriends sumer ada..

4 hari lagi... CHAIYOK !!!!
.
.
.






8 comments:

gebu's fairy tales said...

chaiyok!!

que_zul said...

ya..kene jujur donggg....

nak cantik tak?..nk kurus tak?...wat apa nk tipu diri sndri kan....

Kaseh said...

ko bg idea la pulak timbang bersama2 ngan laki..hahaha tapi idakla aku nak buat menda tuh..tak sanggup tanggung dosa..lagipun bakal laki aku kurus jek..takde effect berat dia pun..haha

Beattey said...

harus diingat...

tipu...

dosye tau...

jadik jgn sekali2..menipu...

tak baik untuk kesihatan juga..makan harta haram..bawak ke darah daging, bagi kat anak...

hahhaah...

macam mana tuh???

sape nak jawab..

tHrEE oF us said...

hehehe.. x terpikir plak nk timbang sampai 2 org..

woii!! giler jahat laa kalo buat camtu..

aimee said...

xmo tipu2!

kak, sy aimee peserta no 42 nak tukar url. ni yg terbaru

http://fitnessjourneysaya.blogspot.com

m.q said...

menarik tol kompetesen hgpa

Mama Adam Rayyan said...

ya chaiyok!!
saya pernah tak makan nasi dlm 60 hari kesannya sgt ketara, bermula berat 80kg dan sekarang 71kg....kena ada disiplin yang kuat dan semangat yang membara utk cantik dan kesihatan....