Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, October 26, 2009

Detik Terakhir....

Nasi ayam special ni aku suh Inche Izman beli kat Tapah..
Nasi ayam ni best sbb ayamnya diperap dulu sblm goreng..
Rasa cam ayam percik pun ada..

Sup lak ialah sup tulang..
Bukan sup lada sulah spt nasi2 ayam lain..
Paling best.. AIR ASAM yg sgt marbeles..

Laki aku yang baik.. siap mintak ayam extra tu...


Ni lak sarapan nasi lemak terakhir aku sblm 99 HTN..
Letak ayam goreng berlada + rendang kerang..
Belum makan pun lagi..
Nak makan masa lunch..
Hari ni keje sorang.. so perut kena sentiasa kenyang..
Kalau tak hangeeeennn satu badan..
.
.
.








10 comments:

Fara said...

Farariza
feyra_76@yahoo.com

Beattey said...

Sedapnyer Zel...

Terliur aku...sib baik aku pose...

kalau tak..mau aku g makan sat g...

sabar2...

entah kenapa la sekarang, kalau tgk blog org yang suke tempek gambo mkn, time tu la teringinnyer yang amat...

adikmanje@ellyazarmilia said...

waa...zel, makin ramai..masa ni la kejujuran paling penting pada diri sendiri dan persahabatan...cewah...

adikmanje@ellyazarmilia said...

opismate haku tanya..klu ada yg tipu cam mana..bukan dapat tau kan..haku senang je jawab zel...
biar la dia ambik 500...sok lusa dia ilang 5000..hahaha...kejam tak?..

iswatie "colours of life" said...

zellllllllllllllllllllllll,

nak join gak boleh ker? but aku nak gak certain2 hr nak gak mkn nasi esp nanti raya haji..hahahaha

aci ka?

weiiii..jdm tuh x jd jual..aku telan sampi uwek uwek..confirm mmg leh kurus ..hahahahahaha

"Asma" said...

aduh terliur asma tgk..ni lepas geram ke?? ingat kak, lg 4h ari menjelang 99 HTN..hehe(aje je nk takutkan org)

I want to lose weight said...

Watie.. boleh2.. nnt hari raya haji aku kasi cuti.. aku kan penganjur :))

I want to lose weight said...

SAPA TIPOOOO...

Takpe laa kan..
Tapi nnt kat akhirat, menjawab laa ngko.. 55 orang pny duit dah ngap..

Elok berat 50kg..
Kang Allah bagi jadi 250kg sbg balasan..

Faizah_Haris said...

uiiiiiiiiiiiii sodapppppp ehh...ishkkk3 terliurr dah niee...waaaa

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ya ampun sedap wei....