Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Saturday, October 31, 2009

GOOD LUCK !!!

Tinggal 3 jam sajer lagi..
Hari ni aku dah makan 2 kali nasi..
Dan kejap lagi untuk kali terakhirnya makan malam..

Sumer nasi yg rasa nak makan dah makan..
Tp ada cabaran pertama menanti esok..
Esok kena pergi kenduri kahwin sepupu aku..

Strategi nyer..
Seblm pergi.. sila makan benda lain kenyang2
Sup sayur ke.. goreng bayam ke..
Pastu baru pergi dengan perut kenyang..

Harap2 tak tergoda..
Dan tak jadi org yg pertama makan nasi dalam 99 org ni


JANGAN LUPA TANGKAP GAMBAR DIRI & GAMBAR TIMBANG
.
.
.






13 comments:

Flora said...

Done..wil email u by tmr!

No.90..heheheh

::@.L.I.N:: said...

okey kak..akan ku upload di blog sayer

Mia-Ina said...

boleh je kak zel..yg ptg sblm p kenduri...pastikan akak sarapan pagi berat...contoh amik roti ke@sup...jadi ble ke kenduri..akak just ratah lauk pauk je...bisa aje..

katakan boleh!...ala, org x peliknya..yg ptg kte jamah makanan @ desert depa...ye x?

Mimie Hamdan said...

yakin boleh!! hhehehe...
me too.. esok ada nasirah's concert... hanya akan makan lauk2 ajerla... yg penting say NO to nasi...

miszrLina said...

perghhhh... day 1 99HTN ada wedding invitation!

kuatkan semangat.... jeling2 je nasik tu tau ^_^

chaiyoooookkkk

arbaieyah said...

CABARAN TU zellll...TABAHKAN HATI....CUMA NASI JE ZEL X LEH MAKAN...YANG LAIN BOLEH...MAKAN AYAM KENDURI KAWIN PUN KAN KENYANG ZEL....BANYAK PROTIN TUU ayam....ehe...KITA PUN ESOK ADA KENA G KENDURI KAWIN MEMBER...DAH SET MIND NI...kena makan laUK JE....EHE

arbaieyah said...

ZEL...kita dah publish berat badan dan gambar kita dalam blog kita tau seperti syarat dalam 99 HTN tu pada 1.11.09 di bawah tajuk CABARAN 99 HARI TANPA NASI. nanti ZEL tengok k.

www.arbaieyah.blogspot.com

noradzlina.kamdani said...

Slm Zel.
Kite dh attched gambo kt email..jgn awak boring dh le..sume tu hubby tlg amikkan...

Day goes by... said...

akak,kiter dah update kt blog..

*+ Jihan +* said...

Kak Zel...

jihan dah update blog,dah ada gambar diri dan berat sekali tau. ok:)

azurayahya said...

Zel aku dah email kat ko... Pls check & confirmed gambo to acceptable.. TQ!

niena said...

kak zel...kite dah update gambar diri n timbang kat blog tau...
saya adalah peserta no. 25...!!

eynda said...

ZEL....sudah update diblog...nanti check ye.. :-)