Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, October 15, 2009

LIMA LANGKAWI 2009



Mau pergi 4th Dec - 6th Dec 2009
Masalahnya.. mak aku nak main gamble pergi gitu je..
Takmo booked hotel terlebih dahulu..
Adakah nanti terpaksa tido kat mesjid ?!!!

Aku tgk2 kat on9 reservation.. utk budget hotel..
Sumer dah fully booked..
Tinggal hotel2 mahal berdengkong je lagi..
Yang 500+ per night..

Ada tak sapa2 kenal org yg ada apartment kat Langkawi?
Yang boleh kasi sewa murah-murah (perkataan wajib)..
Semasa LIMA berlansung..

Leh tak tolong aku wahai readers budiman sumer...
Kalau nak sewa bilik hotel.. nak kena ambik 2 bilik..
Sebab mak ngn adik aku ada sama..
Rasa kalau sewa apartment lagi berbaloi-baloi..
.
.
.






10 comments:

mama_iris said...

nurul baru balik dr langkawi...baru post 1 entry...duk kat century suria...apartment ke kondo tak taw la..ada 2 bilik,ada living room,ada dapur,ada peti ais,ada microwave,ada washing machine,ada bath tub..ada meja makan..ada astro...tp neh kt pekan Kuah..harga tak sure yg exact amount sbb kitorg pakai vacation member under palace golden horses....so tak membayar la time duduk tu..bayar monthly.tp dgr citer rm500++ per night...berbaloi kalau akak pegi secara segerombolan la..ala2 rombongan gitu...

kakngah said...

ko ym mamat ni >>> nizuan_customs

ala2 ajen la kt sana...

I want to lose weight said...

Tq-tq.. nnt aku emel mamat tu

Natrah Norlin said...

kat akmal kastam bole rasanya...

I want to lose weight said...

akmal kastam ?

sahira said...

zel member laki aku ckp hotel dh full..laki aku pun plan nk g langkawi pas tgk jet kat subang arituh..so cancel la..better booking..kang naya kena dok masjib

Natrah Norlin said...

akmal kastam ada asrama...mana tau kot ble bagi..heheh

Syikin said...

zel.. aku ada tgk banyak homestay kat mudah.com..banyak..harga murah dan lengkap utk seisi keluarga...try search

MissReen said...

zel...aku pergi langkawi tengok Lima gak dari 30 nov sampai 3 dec...abis hotel call tapi abis ler..tapi pekan Kuah ade lagi...pasal kami nak duduk pantai cenang pasal org kata nampak aeroplane dari situ hohoho... nasib baik dapat ler satu hotel kat cenang tapi mmg ler time Lima nie hotel budget pun naik harga..chimpanzee betuuulll huhuhu.

ambil apartment la cam Nurul suggest tu..gi ngan family ok la :) have fun

Anonymous said...

hahaha
sy pown kena masalh yg same la kak
full book tuk sume hotel tyme LIMA langkawi 2
saya ngan kawan2 grk 3/12 5/12
akak dh dpt hotel ke
lau akak dh dpt kongsi2 r info ngan sy ni
menharap sangat pertolongan dr akak ni
plzzzzzzzzzzz
haha