Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, October 14, 2009

Saper Punyer ?!!!!!

Pagi tadi.. sebelum Inche Izman undur kereta kuar garaj..
Tiba2 dia bukak tingkap & hulur satu benda..
Dia kata "lipstick mummy"

Bila tgk kaler hitam.. aku terus wat muka ler..
Lisptick aku sumer brand Maybelline.. cover kaler merah..
Terus bertubi-tubi ler dapat soalan..
My laki.. terus-terusan menafikan pernah bawak pompuan naik kete..

Pastu dia cakap kang nnt lambat smpi Mambang..
Lepas laki aku pergi.. tak lalu dah nak tdo blk cam biasa...
Dok fikir sapa laa punya lipstick..

Aku pun bukak ler.. mana tau lipstick baru..
Laki aku saja je nak wat present ke hape..
Sekali tgk terpakai.. pastu tgk lak bentuk lipstick itu..
Terus aku taw.. sapa punyer lipstick..
Kiranya pemakai lipstick ini tidak ikut side lipstick..
Main gonyoh je smpi lipstick jd tajam gitu..

Tuan punya lipstick tersebut..
Adalah... MAK AKU..

Sekian..
.
.
.





7 comments:

Kaseh said...

hahaha sia2 ko tanya soklan bertubi2 kat laki ko..rupa2nya mak ko punya.. tapi kan zel..kalau lipstic tu macam yg ko tunjuk tuh..makna dia.. pemakai dia org nya tegas tapi baik hati n takleh tgk org susah..lebih pentingkan org lain dari diri sendiri.. itu maksud dia kot.. kalau aku tak silap la.. hehe pakai liptics pun ada maksud tersirat tau.. lama tak komen kat blog ko ni..tapi aku jengah2 hari2..cuma tkaleh tinggal jejak...sgt bz kat opis

Faizah_Haris said...

hahahah suspennnn jekkk.....huhuhu

nurulhudaresad said...

hahaha....suke wat org baca entry dia sambil berdebar2 taw.....anyway,org2 lama mmg suke pakai lipstik tak ikot bentuk....maaaaacam mak saya juge....huuhu

I want to lose weight said...

Tulah..

Rasa masa dapat lipstick tu.. cam nak meletup dada punyer cemburu buta..

eynda said...

Buat suspen ajer :-D

adikmanje said...

hehehe...zel...tengok encik izman ada lah sangat cool...kalau buat salah..dah sah2 dia mengelabah tauww..

Lazyf... said...

Hahahahaha...wat saspen jerk!!!