Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, October 25, 2009

Sekejap lagi...

Pagi ada keje pejabat sket..
Selepas itu aku akan publish nama2 peserta 99 HTN

Ada lebih kurang 4 hari lagi sblm 1 Nov..
So, sila bersedia mental dan fizikal untuk tidak makan nasi..

Aku dah mula melupakan nasi lemak as breakfast..
Dah 3 hari termasuk hari ini..

Semlm dah cuba makan sekali je sehari..
Tapi pagi ni.. bangun2 tido terus sakit perut kaw2 punyer..
Cam nak terkentut tapi tak leh lepas..
Angin kus-kus dah masuk perut ler tu..

Ok nantikan ye..
Ramai ni wooo yg join..
Kalau sorang bagi rm10..
Lebih kurang RM400 + gak ler yg menanti pemenang..

TAK NAK KE ?

Aku nak.. oleh itu.. aku akan kuat tekad tak makan nasi..
Sorry ye.. tiada pemenang kedua, ketiga, saguhati apa bagai..

Hanya ada tempat PERTAMA sahaja..

Chaiyok !!!
.
.
.






4 comments:

sity29 said...

aku nak join laaa zel!!

adikmanje@ellyazarmilia said...

waaahhh..dah ramai perserta ni zel..meriah..

Azimah@Melati said...

zel..aku ada baaaaayak barang tak laku nie.... ada dua maxi dress...tudung berbagai-bagai... ingat esok nak lelong...tapi boleh la aku ketepikan dua tiga lai utk dihadiahkan...tapi size nasib2 la ken... so aku nak contribute hadiah tudung yang bernilai 99 hengget gak..berapa pasang tue..nanti ku kene kira balik... dalam 2 pasang ada kot... tudung nur kasih..ahaksss

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnyer..tapi kang klu xmakan nasi selama 3 bulan kang..maw jadi cam rangka lak kang badan kita nie ha..huhuhuhuhuh camno nak join kontes nie..