Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, October 12, 2009

Hari ini Inche Izman interview...

Ini bukan pengawas sekolah nak pergi sekolah..
Hakikatnya Inche Izman tahun ni dah 33 tahun..
Tapi gaya masih ala2 muda remaja gitu...
I don't like hokay...

Ni tgh kelam-kabut..
Dia nak bertolak ke Ipoh...
Ayang dia lak nak balik ke Tg Malim..

Hari ni my Inche abang interview utk naik ke Peg Kanan c4..
Kalau lulus.. boleh laa naik pangkat jadi Post Master..

Eeee satu lagi hakikat..
Bini dia adalah bertambah tembam sejak-sejak raya ni..
Naik berkilo-kilo.. tanpa rasa bersalah dan sesal..

Lantak laa kan.. kang aku pikir2 migraine..
Nanti lepas raya ler baru fikir strategi diet yang baru..

ALASAN !!!!!!

Apa-apa pun.. semoga berjaya laa buat laki aku..
Kalau abang naik pangkat..
Saya adalah sangat suka !!!
.
.
.






5 comments:

seri said...

Good luck!!

noor said...

gud luck utk laki ko zel....mana tau kot2 ada rezki isteri n anak2...hehe

NaNa YuSoF said...

kalu pkai necktie slain wrna biru ok kot..baru la xnmpk mcm pngawas...huhuhu...

papepon...GUD LUCK utk husband kak zel... smoga dpt nek pngkat..insyaallah...

Lazyf... said...

gud luck....

I want to lose weight said...

TQ-TQ...

Tapi klu berjaya.. terpaksa pindah lagi.. kalau makin depat takpe gak.. kalau makin jauh.. makin merana laa kami 2 org...