Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, January 24, 2010

ADNAN SEMPIT

Dah tgk citer ni hari Jumaat lepas..
Masuk lambat dalam 10 minit..
So, tak tau ler depan2 tu apa jadi..
Masa tgk ni hati aku dah tak tenang..

Petang Jumaat tu dalam kul 3.43, DELL delivery called..
Depa kata dah ada depan post office..
Aku lak.. "AIYAAA.. apsal lu tak call dulu.. saya kat Kampar ni"

Pastu depa kata takpe laaa
Depa anta mai kampar sbb depa on d way nak balik Ipoh..
Bila tanya kul bape nak mai..
Dalam kul 6.30 ptg..

Ops.. tak buleh ler.. sbb aku dah bertolak ke Ipoh..
Depa kata takpe laa..
Nnt depa cari aku kat Jusco Ipoh tu..

Masa tgk citer ni.. depa dok sms aku..
Kata dah sampai sini.. tunggu sini.. tunggu sana..
Sudahnya smpi aku abih tgk Adnan Sempit pun depa tak smpi lagi..

Dekat kul 10.30 mlm baru sampai..
Tu pun laptop aku main pick up tepi jalan je..

Janji dapat laptop baru :))

Camni ler rupanya lebih kurang..
Yang betulnya lum snap gambor lagi..
Tebal.. lebar.. tinggi sumer sama je ngn Compaq Presario aku tu..

Aku mmg nak beli yang skrin lebar..
Sebab... sebab kat umah.. laptop ler penawar penghibur hati aku..
Setelah TV dikonker oleh Kalep..
Kira sedap ler nak tgk DVD kat laptop ni..
Kalau untuk travel.. leh laaa hangkut Lenovo iPad s10 mak aku..
.
.
.

5 comments:

aBoi said...

saya pun pakai DELL..hehe

Lazyf... said...

bistu x concentrate la yer Adnan Sempit itu?hehehehe...

Mia-Ina said...

wah dpt labtop baru kak zel ye..:-)

noradzlina.kamdani said...

ko kene tgk adnan sempit tu smula tau zel

Lazyf... said...

Adnan Sempit best gilerrrrr!!!!!