Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, January 27, 2010

Hari Ini TIDAK KERJA...

Sekali lagi..
Bersama kawan-kawan blogger.. forum.. YM..
Kami akan bersoka-ria sambil makan-makan..
Ni kira geng berani mati punyer..
Sanggup ambik cuti tahunan nak berjimba punya pasal..

Kali ni bukan di rumah lagi..
Tapi di pusat membeli-belah..
Nantikan lintas lansung esok ye..

Ada yg tanya gathering 99HTN..
Nak buat ke?
I takde hal punye..
Asalkan tidak jauh smpi melebihi 99km dr Tg Malim..
Kita buat 9 jenis nasi + 9 jenis lauk + 9 jenis air + 9 jenis desert..

Pasal gathering ni.. kita bincang kemudian hokay..
Kot-kot ada yang nak sponsor tempat..
Pasal makan kita pot luck ler..
Yang tak masuk 99HTN tapi mengikuti perkembangan pun leh join gak..
Kalau korang sanggup dtg Tg Malim..
Anytime leh sediakan tempat...
Sewa dewan pun akak sanggup tau..
.
.
.

4 comments:

Some1...somewhere...somehow... said...

cantik menarik wat kt TM (tnjng malim)...
mkn order ngan Hjh Norlia...

syarqiah75 said...

salam zel...cam menarik jer idea tuh...bleh bincangkn secara series nih...kju pon sronok knal2 kwn kt sini.buleh rapatkn ukhwah sesama kite...psttt..buleh kju bwk nasi briyani..yummyy...

noradzlina.kamdani said...

tg? no prob aku sokong..laki aku lagi le sokong...

azila raffie said...

me suggest buat kt sungai inki,kalumpang tu kak.. ngeee~~

*lama dah x pegi sana.. huhu!