Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, January 28, 2010

WE OLS @ seoul garden

Budak paling inesen kat Seoul Garden ni..l
Semalam makan "SIKIT" je taw..
(SIKIT PUNYA BANYAK)

I duduk sebelah Datin Lela...

Ni ler para jemaah yg menyerang Seoul Garden semlm...
Nasib baik waiter tu asingkan kami dari orang ramai..
Kalau tak ada yg telefon polis dah..
Gangguan ketenteraman awam..
Berbaju kurung itu adalah pembaca setia LWC..
TQ akak Subang bawak kek & tudung..
Nnt kita gather2 99HTN ngn pembaca LWC lak ek
Masa ni sumer tgh cover lapar..
Cakap pun pelan-pelan je..


Acara gotong-royong memasak pun bermula..
Penanggah sumer stand-by tepi je..
Sebab kitaorg ni banyak request..
Nak itu.. nak ini.. nak tukar itu.. nak tukar ini...

Lepas siap masak..
Acara berebut makanan pun bermula..
Heheheh tak yah rebut...
Makanan BANYAK GILER !!
2 awek kurus ni... makan sket je..
Sbb ruang dalam perut kurang..
TAKPE.. PERUT AKAK ZEL leh cover perut korang taw...
Datin Lela sama naik je ngn Pn Zel..
Meja kami..
Cakap biar kurang.. makan biar banyak !!!
Oh ye.. sbb air FREE FLOW...
Pastu ada deretan air gas yang memikat hati..
Semalam..adalah 4 gelas air gas pelbagai perisa hokay...


Ni sumer sudah siap makan..
Lama giler kitaorg makan..
Dari jadi yang pertama sampai..
Jadi yang last balik..
Dari 11.30 pagi hingga 3.30 petang...
Super White Team



Deretan mak-mak budak yang lupa laki & lupa anak..
Merasakan kami cam baru masuk U pulak..
Bergumbira dengan senang hati..

Hari yang sangat gembira..
Pada yang tak tau..
Sebenarnya kami ni bukan kawan lama..
BUKAN JUGAK Kawan sekolah... kawan seKL.. kawan sekampung..
Kitaorg kawan bermula di alam cyber je..
Kalau orang bertemu jodoh guna Internet..
Kami jumpa kawan baik di Internet..
.
.
.

10 comments:

Some1...somewhere...somehow... said...

x der singgah mana2 r&r ke utk proses 'pembuangan'...muahahaha

Layla said...

suka suka suka sangat sangat...(hehehe nak komen kat fb xleh nanti ketertipuan kekitaan ketahuan....)

Layla said...

suka suka suka sangat sangat...(hehehe nak komen kat fb xleh nanti ketertipuan kekitaan ketahuan....)

I want to lose weight said...

PROSES BUANG TAKDE...

tapi makin lama.. cam rasa tak makan apa-apa pulak..

cepat je lapar balik

s4m said...

ehh? ni tmbh berat ke nk kurgkn berat? haha..
99hari? cekalnye!

noradzlina.kamdani said...

wa...zel ko dh 2 kali 'reunion' nih....tp klu mkn ala2 steamboat tu mseti ko xrasa padat kn...

adha said...

peh korang.... seronok wei..

aku jumpa ko pun kat cyber gak.. hik3.. sebuk jek nak ngaku gak.. hihihi

Nieza Ishak said...

i like'itttttttt

sbb aku pun makan banyak ... hahahaha

adikmanje@ellyazarmilia said...

Zel...aku adalah sangat jeles dan sakit ati tau...menci-menci la korang...huhuhuhu

I want to lose weight said...

Tu laa adik takmo join..
Aku mati-mati igt ko ada tau