Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, January 12, 2010

Lamakan..

Lamakan tak citer pasal makanan...
Asyik citer pasal Kalep je..
Nnt org kata aku perasan lak Kalep tu chumel sesangat..

99HTN masih lagi berlansung..
Aku sangat2 tak sabar nak tunggu saat2 berakhirnya..
Ada lebih kurang 25 hari lagi..

Ni makanan seharian hari ini..
Lnsg tak sempat nak makan satu hari ni..
So, sbb tadi siang Eryn menjeleskan aku ngn burger A&W dia..
Jadinya.. malam ni aku wat double cheese burger..

Daging tu aku grill guna grill pan yg baru beli kat Langkawi..
So, no oil & mmg lazat berkrim..

Western food kat bawah ni lak..
Belanja family aku malam sabutu mgu lepas..
Sempena duit Nuffnang dah selamat di cashkan ke dlm akaun..

Black pepper steak ni aku punya..


Kalep makan BBQ chicken wing..
Tp sos BBQ aku suh asing sbb dia takut benda merah2


Papa makan chicken Maryland


Ni lak kegemaran aku sorang je..
Onion Ring.. mmg best sebab rangup..
Ada satu kali aku beli kat tempat lain.. kejap je dah lemau..
Yg ni siap tapau bawak balik umah..
Pun masih garing..
.
.
.

9 comments:

Mia-Ina said...

sedapnya segala makanan kak zel tue...tgk menyelerakan

eynda said...

Adoi lazatnyer....yummyyyy...

mama_iris said...

ni restoran western kat mana kak?cam lazat berkrim je...

Angie said...

sodapnya Kak Zel...sy nak jg tapi tak tau nak cari mana kat sini

I want to lose weight said...

Tentu je kat Tg Malim..
Masakannya takde laa sesedap mana..
Tapi kat sini bukan senang nak cari western food

kakngah said...

eh.. western tu.. kedai yg mana satu?? piyor ka??? mai habaq sikit.. onion ring tu.. begitu mengguda..

noradzlina.kamdani said...

ye le Tg Malim tu kedai yg mana..nnt klu aku naik Tg sng aku nk tuju.. laki aku asyik mkn kt CUPAK jek...

Ms AiReEn MoHd said...

perghh mabelesss kan...ko tau aku sampai tepon anw tu balik..aku ni order da la haloda pg order double mozza beger..sekali anto leper...hampa la palk...ngan kuasa veto penguna aku menengkeng manager a&w tu...ngeee pastu aku malu balik..sebab tu mmg double da pun...tapi sumpah tak baloi..jgn beli double..beli aje ,mozza yg biasa...ngeee sekian melaporkan

CiK NuNu said...

waa... sgt mengegarkan jiwa... huhu..
dh lama x mkn western food....