Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, January 6, 2010

Komplek LADA day 1

Ni tempat pertama kamiorg g...
Papa Kalep yang ajak.. dia ada benda nak beli..

Jumpa fountain ni depan MC DONUT (kata kalep)...
Sibuk dia nak tangkap gambor kat sini..

Kat sini gak Kalep beli swimsuit baru..
Disebabkan lupa bawak..
Konon2 nnt nak berenang kat kolam hotel..
Tapi haram sekali pun tak pergi..
Tak berkesempatan..
Mmg kami jalan sungguh kat Langkawi kali ni..
Balik hotel untuk tido sahaja..

Anak bear belakang dia tu mmg sentiasa ada..
Kalep kan mengalami excite nerve activation
(pandai-pandai aku bagi nama)
Bila dia berada kat tempat yg ramai orang..
Dia akan jadi 10 kali lebih aktif dari biasa..
Oleh itu.. biar laa org kata aku seret anak anjing..
Pada anak aku hilang..

KORANG NAK GANTI KE ?!!!
.
.
.

4 comments:

noradzlina.kamdani said...

ooo..ingat kn bende ape tu...
elok gak ade cam tu
jd senang sket kot tkt ank ilang...aku ank beranak pernah ilang...ada kes..

I want to lose weight said...

Anak beranak ?

Maknanya ko ngn anak ko sama-sama hilang ?

ummie said...

Salam Zel,

ape nama 'menda' yg khalep pakai tu yer & mana nak beli.. Igt nak belikan jugak utk my son yg sama 'naik' gak cam khalep..

thanks

I want to lose weight said...

Namanya safety harness..
Kat sogo ada jual..


kalu nak beli on9,
leh tgk kat http://www.mybbstore.com.my