Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, January 5, 2010

Ente sudah dapat.....

Gumbira kan..
Dah laa banyak abih duit shopping kat Langkawi.
Tup-tup.. masuk pejabat ada berita baik..
2 lak tu..

1- Claim perjalanan dah masuk
2- Cek dari nuffnang

Oleh itu, dikesempatan ini...
Saya nak ucapkan terima kasih kepada

1- Pengunjung-pengunjung setia LWC kerana earning banyak didapati dari buffered & metered earning (traffic)

2- Rakan-rakan yg rajin klik-klik iklan kat LWC (sorry masih tak balas klik sbb terlalu sibuk... nnt bila ada masa lapang.. akak janji.. sehari 3 IP berbeza hokay)

3- Kawan-kawan yg bagi nasihat mengenai tips & tricks tentang iklan2 ni..

4- Kepada diri sendiri yg RAJIN klik iklan sendiri (kwang-kwang-kwang)
Ketahui laaa.. sebelum akak join klik-klik.. RM200++ akak dapat dari hasil klik iklan sndr je :)) Tip & trick ni taw...

5- Kepada NUFFNANG yang bagi cek.. zillion thanks hokay

Aku nak pi Shah Alam kejap ni..
Nak sahkan transkrip exam laki aku..
Dah ada diploma mamat tu..
Akhirnya berjaya gak grad setelah 7 tahun buat PJJ..
Aku igtkan nak grad sekali dengan Khaleef..
Sebab malas sangat belajar...
.
.
.

10 comments:

{lumut} said...

wahh..tahniah2....
tapi dtg klik je pon buat ape kan kalau x bace isi..
hehe

CuCuCamber said...

congrats kak zel..brp lama dpt byk tu? btw mcmana nk buat nuffnag tu? hurmm...thanks :)

HoNEybUneE said...

zel...aku kompom la nak citer korea tuh...nanti aku tranfer ongkosnyer n email...citer BOF tu k...=)

adikmanje said...

hehehe...zel pi shopping sekali la dekat SACC mall...kui..kui..kui..

.::CeK LaLa::. said...

wahhh.. kena open table nampak nyaa!!

Ms AiReEn MoHd said...

KUANAG AJO AYAT ko yg last tu...nak grad ngan kalip plak..ekkeke weh ko dtg kul bape...meh lepak jom

mama_iris said...

whhhh...best nye kak...

kak jom join contest kat blog nurul kak..

CiK NuNu said...

kak zalia mcmnyer leh dpt cek dr nuffnang tue...? hehehehe... x tau saya...

Mimy Hamid said...

kak zel kita selalu klik2...dont forget klik2 me too

ezey said...

wahahaha...bestnye zel..dah dpt duit nuffnang..aku ciput baru..nk kuarkan pun sogan den...