Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Saturday, January 9, 2010

Spec baru sudah siap...

Terpaksa menggesa cina kedai Eye-Q tu percepatkan spec aku..
Spec hazab tu.. bukan takat cermin jatuh je..
Tiba-tiba tangkainya pun patah..

Aku try frame plastik lak kali ni..
Ikut hati nak yg cumel2..
Tapi paham2 jelah... saiz muka aku ni..
Cam buah kelapa..
Mana nak muat spec yg cumel2..

So, takde pilihan.. ambik ler pattern ni..
Wpun pesen org tua bangok..
Tapi aku rasa nmpk cam muda 5 bulan dari umur sebenar..

Gambar tu Khaleef yg snap..
Skang tak yah aku poyo2 snap muka sndr ala2 gadis myspace gitu..
Anak bujang aku dah buleh diharap..

Oooo.. dia ada wat kes weekend ni..
Nnt aku hapdet apa dia buat..
.
.
.

7 comments:

Anonymous said...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

azurayahya said...

SMART ler spek ko... Nie yg buat aku nak pakai spek nie... Tapi masalah nyer aku kalo pakai spek mesti pening kepala...Terpakse ler pakai contact lense jek... Dah 18 tahun jd pelanggan setia contact lense... Alhamdulillah dari mula pakai smpi ler skrg power dua2 belah still da same... Tapi memang nampak muda ler ko pakai spek tu...

I want to lose weight said...

Dulu sebelum ada anak..
Aku pun pakai contact lens gak..
Lepas ada anak.. mmg tak sempat nak bercontacts2

ammi said...

waaa..sukalah jugak...ku suka hat besar2..yg ku punya ni ala ala memenyekkan mataku..huhuu

I want to lose weight said...

Tapi rasa cam pakai google pi berenang tu pulak :))

Mimy Hamid said...

memang boleh di harap dah kaleep snap

Ms AiReEn MoHd said...

cool spek ko lawa beb..aku pun nak buat..tp bkn skang tunggu thn depan..ni br bikin neh...kang kene sound mkn dlaam dr boy kang...