Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, January 19, 2010

Buat Balik....

Bangun je tido.. terus "HARI NI TAK PAYAH STOLAH"
Aku tanya apsal? "KALEP NAK TIDO..."

Dia ni kalau tak cukup tido.. mmg wat hal nak pi sekolah..
Sbnrnya malam tadi.. awal gak kitaorg masuk tido..
Kul 11.00 dah masuk bilik..
Tapi.. aku tak tutup lampu ruang tamu..
Sebab laptop aku tgh burn DVD..

Pastu pagi ni bila aku bangun..
Tengok Astro P613...
Padahal sblm tdo aku dah off jadi stand-by

So, aku syak.. bila dia tgk aku tido..
Dia bangun dan keluar tgk TV..

On d way, mula laa dia mereka..
Nak motor manny laa.. nak ikan laaa.. nak papa laaa..
Sampai sekolah.. aku terus drive smpi depan pagar..
Sebab selalunya cikgu dia akan buka pintu kereta dan ambik dia..

Hari ni dah sampai menjerit takmo turun..
Suh aku parking jauh..
Dia nak jalan g sekolah..
Terpaksa lak reverse..

Eeeee.. anak-anak.. ada je ko ni kan..
.
.
.

3 comments:

noradzlina.kamdani said...

lambat nyer kalep tdo...kul 11?
aku n ank2 kul 10 plg lewat dh tdo...

I want to lose weight said...

kalau hari tak sekolah..
kul 3-4 pagi baru dia tido

noradzlina.kamdani said...

xelok tu zel..perkembangan bdk kene le cukup tdo...dh tu kul pe plak dia bngn?