Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, January 13, 2010

Awana Porto Malai Langkawi










Mula-mula Inche Izman confirm nak bawak kitaorg g langkawi..
Hotel ni ler aku cuba nak booking..
Selain dari terletak di tepi laut..
Harga pun takde laa berapa nak mahal sangat..
Paling best.. pool APM ni ada iras cam theme park sket..

Malangnya.. awal-awal lagi hotel kat tepi pantai sumer fully booked..
Sebab hari kitaorg smpi tu merupakan hari terakhir 2009..
Malam tu semua beach hotel ada New Year Celebration..

Oleh itu, sbb tak nak kempunan..
Petang tu Papa Khaleef bawak ler kami jalan2 kat APM tu..
Jadi ler dapat snap-snap gambor je pun..
.
.
.

4 comments:

alyaa said...

Ai kak...upload la cite ttg langkawi.saya pun nk g langkawi nie so leh tgk tpt2 yg bez kt sana. upload tempat2 bez tuk shoping n jln2 k.tq kak jgn mara, saya minta tlg skit. hihihi

quezul said...

ai duk hotel sini dulu....pi masa musim cuti skolah..masa nk sarapan, hmm....ramai sgt org...
best gak la hotel ni, cuma jauh ke dalam sket...

Mimy Hamid said...

standard ar kak jadi hotel hoping ...macam kita dulu ar kak..semua hotel grand round just untk snap..huuhu

CiK NuNu said...

waa.. sgt rindu mau pergi awana porto malai lagi...
huhuhu...