Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, January 20, 2010

~~~PESERTA 99HTN~~~

Sekejap je kan..
Lagi 2 minggu dah nak habis 99HTN..

OLEH ITU..

Ini ada sedikit pesanan pihak penganjur..

1- Bermula hari ke-74, sila rahsiakan berat anda sehingga tamat 99HTN

2- Sila ketepikan RM10.00 untuk diberikan kepada para pemenang

3- ANDA DAH MAKAN NASI... Tidak disqualified pun.. MASIH PERLU BAYAR RM10.00

4- Borang evaluation akan dikeluarkan pada hari ke-99.. TAPI bukan semua orang kena isi.. Mana yang BERAT TAK TURUN, BERAT SAMA DAN BERAT NAIK - TAK PAYAH ISI LAAA.. buat penat aku nak download baca je..

5- PEMENANG - akan ditentukan oleh LoseWeight Percentage TERTINGGI dan KADAR TERMAKAN NASI SIFAR @ PALING KURANG.

Kalau LWP 40% tapi makan nasi 40 kali.. sorry ye.. TIDAK ADIL UNTUK ANDA MENANG

6- 3 peserta dengan LWP tertinggi DIWAJIBKAN MENGHANTAR GAMBAR & VIDEO TIMBANGAN.

7- Akhir kata... ni ada 17 hari lagi.. SILA PULUN TURUNKAN BERAT ANDA... :))
.
.
.

15 comments:

Farra Dhelina said...

wahhh.. mendebarkannnn!! huhuhu

azurayahya said...

ko bagi jek lah nombor a/c bank ko sesiap... skrg gak aku transfer duit, sbb berat aku adalah naik... hahaha

niena said...

ehhhh...dh nak abis ke....huhuhuhu...tak sabar nak makan nasi...hehehehe

I want to lose weight said...

AKU TAK SABAR NAK NASI LEMAK RENDANG AYAM..

RASA NASI LEMAK PUN DAH LUPA

Ieda said...

kak zel, ieda xde video nak amik masa timbang..mcm mane...

iswatie "colours of life" said...

wei...aku confuse....aku pun peserta 99htn jugak ker? coz hr tuh aku tgk blog aku dlm senarai....

Mimi Sharif said...

akak, nk ac no... nak transfer siap2 takut lupa lak nnt...

Mimy Hamid said...

kak zel...bg no akaun..nasi dah ke laut...dah hadap nasi lemak banyak kali...heheh

arbaieyah said...

wahhh hari makan nasi tak lama lagi...ahahahhaha....berat aku sama je....aku pasti aku bukanlah pemenang itue...ehehehhehe

zel aku dah bayar kat ko kan rm10 tu dalam acc mB ko bersama dgn duit bayar cd TBL.....ingat lagi kan zel. so aku x yah sibuk nak bayar lagi kan.

arbaieyah said...

semakin nak habis 99htn...NAFSU MAKAN aku makin menjadi2 ni...pe citer ni ...haaahaha.....

I want to lose weight said...

Watie..

Tak.. ko bukan
Sebab awal2 ko cakap nak makan nasi kan :)

I want to lose weight said...

NANTI.. jangan bank-in dulu..

Dalam akaun aku tengah banyak duit cam-cam... CHEWWWWAAAAHHH

Tgu aku clearkan dulu akaun hokay..

BAI - u dah bayar..

Ida chubby said...

ye la...kita pon x sabar2 nak makan nasi...makan dengan "tidak berdosa" hahaha...ok kak zel, kita pon dah ready nak bank in sepoloh hinggit tu :)

adikmanje@ellyazarmilia said...

amboi..ramainya yg dah ready nak bankin duit tu....termasuk la aku ..huhuhu...aku ni bukan turun je...dah siap naik sampai 3kg...huhuhu...

I want to lose weight said...

Ieda - 3 peserta loseweight percentage tertinggi sahaja kena anta video... bukan sumer