Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, January 18, 2010

Taman Oriental Langkawi

Kat sini laa tempat nak naik cable car Gunung Mat Chencang..
Sblm pergi ni.. dah ada deal ngn Inche Izman..
Kalau aku berani naik cable car tersebut..
Ada laa habuan yg menanti..

MALANGNYA..

Hari tu Cable Car tak beroperasi kerana angin kencang..

Kat situ gak ada taman binatang..
Arnab, rusa dan gajah...





Khaleef mula-mula jumpa Rusa..

"MANA KERETA SANTA AWAK?"

Cam laaa rusa tu paham sangat apa dia cakap...
Mula ingatkan dia takut..
Rupanya tak takut pun..
Rusa tu lak jadi takut ngn dia..
.
.
.

5 comments:

LiAnA said...

adoiii gelak besar tengah malam ni.. cutenya kalep tanya rusa tu wakakaka

Mia-Ina said...

mcm2 la soalan kalep ye...wakakaka

Zana said...

adoi ...lawak la kalep ni, soalan yg mmg unexpected....blh relate tu...

I want to lose weight said...

Bulan 12 hari tu kan..
Segala-gala cenel kartun citer pasal krismas... santa.. salji.. rusa..

Ada satu malam tu dia demam..

Tanya dia Kalep nak apa-apa tak?

KALEP NAK SALJI....

huhuhu... mana nak cari..
kesian kat dia.. bagi laa dia botol bedak.. cakap dalam tu ada salji..

noradzlina.kamdani said...

kalep nk salji? bwk g genting ler zel..kn de umah salji...

aku naik cable car tu w/pun jula operasi stop sbb angin kencang gak..perut aku kecut2 sbb tgk laut kt bawah...
tp on the way balik, aku xrasa gayat mcm aku turun cable car dr genting higlands...