Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, January 19, 2010

BERITA BURUK !!!


Untuk yang nakkan DVD citer Korea..
Aku minta maaf ler banyak-banyak..
Sebab tak dapat buat yg version DVD ASAP..
Menggunakan laptop hazab ya rabbi aku ni..
(laptop baru tak sampai-sampai :(( )

Proses dubbing subtittle dgn movie berjalan lancar..
(maknanya.. citer siap sedia ada sub tak payah import)

TAPI...

Bila dtg time nak burn ke DVD...
Mak aaaiiiii...
Lama giler.. 4 episod nak sumbat ke 1 DVD = 8 jam !!!
Dah ler tu.. tak pernahnya lepas..
Ada je masalah.. memory low laa... data lost laa..
I dah tak koser tau...

My Inche Izman dah sound..
"SKANG NI BIL LETRIK CAM PAKAI ECON 4 KUASA KUDA"

Huhuhu..
Mana tak cam 4 kuasa kuda...
2 biji laptop + 1 burner on serentak mula dari balik keje smpi esok pagi..

Oleh itu, sapa yang nak sangat-sangat tgk citer2 best giler ni..
Korang leh tgk guna laptop atau PC...

Kalau nak tgk kat DVD player & sanggup nak bayar lebih..
Aku leh watkan 1 episod = 1 dvd.. ala2 tgk VCD..
Kalau burning camni.. laptop aku kurang sket naik giler..

Lagipun.. BROOCHBIZZ dah lama aku abaikan..
BIZKIZZ pun dah up balik..
So, Broochbizz akan kembali ASAP dengan stok baru..
Yang dijamin MURAH & CANTIK..

Oleh itu... SORRY YE KAWAN-KAWAN..
(kalau nak order yg raw leh emel ke spiderx_woman79@yahoo.com)
.
.
.

8 comments:

aBoi said...

kalau yang raw tu macamane?
by email ke? tak paham la..

I want to lose weight said...

RAW tu maknanya dapat original version dari TV Korea yang telah di download oleh akak..

Subtittle nya pulak in english dibuat oleh volunteer yg juga diwnload oleh akak..

Bila nak tgk.. kena guna software cam GOM PLAYER @ BS PLAYER

Mula2 load movie pastu load subtittle...

Pastu boleh laa tgk cam biasa..

RAW ni quality nya sangat superb berbanding dengan yg telah di burn ke DVD

Nur cahaya said...

salam kak...nak tye, yang raw tu akak emelkan ke,atau camne?hehe..

~~maaf la tibe2 mncul komen ni,sy silent reader blog akak je~~(oo,)

I want to lose weight said...

Nur Cahaya..

Mana boleh e-mel.. besar saiznya..
Burn masuk dalam DVD jugak..

Nur cahaya said...

ooh..hehe..tu la,sy salah paham rupenye=) thanks ye akak,salam kenal..btw,citer u r beautiful sgt best..sy dah 2x repeat,lagi best dari BoF tu asenye..nak cari IRIS plak pasni..

I want to lose weight said...

IRIS akak ada 20 episode complete

noradzlina.kamdani said...

ko mmg tere le zel...aku xpandai bende 2 nih sumer

aBoi said...

kak..kalau macam tu..
aku jual ke? bape ?