Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, January 17, 2010

AVATAR

Tiba-tiba di hari Ahad yg selalunya jd hari memerap..
Papa Khaleef bersetuju untuk bawa kami jalan-jalan..

Dah jalan sana sini... makan Mc D... beli DVD PS2..
Beli novel baru.. beli buku Khaleef..

Pastu sblm balik.. dia tanya nak ke mana-mana lagi ke?
Aku pun laju je cadangkan ADNAN SEMPIT

Sampai-sampai dah terlambat...
Nak tgu next show kul 4.00..
Ada 90 minit lagi..

90 MINIT TANPA TUJUAN DENGAN KHALEEF ?!!!

Elok mami.. elok papa...
DUA-DUA TAK SANGGUP !!!!

So, ada 2 pilihan..
1- Balik tanpa tengok wayang
2- Ambik citer yang paling tercepat leh masuk panggung

So, pilih no2, tengok citer ni...
dan.. MEMANG TIDAK MENYESAL !!!
Best giler..

Selalunya aku mmg cepat bosan ngn citer2 futuristik camni..
Tapi, AVATAR berjaya membuatkan aku tgk..
Dari mula smpi habis tanpa menguap sekali pun..
Selalunya citer-citer camni..
Hanya mengundang air liur basi aku je..

Untuk bintang.. aku bagi 4.5 bintang / 5 bintang..
Apsal tak 5 bintang terus?!!
Sebab... sebab...

SEBAB AKU NAK TGK ADNAN SEMPIT JUGAK !!!

.
.
.

6 comments:

noradzlina.kamdani said...

wo...aku rs aku tunggu yg dijual dikedai cina dkt FAMILY STORE je lek..(maaf aku ni ala2 minat gak chi ta alif kap ro mim fa kap)

mama_iris said...

kak lina:dah try tulis semula ejaan jawi akak tu...tp tak dpt tangkap le apa akak nak tulis sbnrnye...hheehehe...


kak zel:"i don't want banana fruit two times"....so heret je inche izman sklai lg ke wayang...apa salahnya...

I want to lose weight said...

CHI - ada ek huruf chi ?
Ta - CITA
Alif - CITAA
KAP - CITAK
RO - CITAKRO
Mim - CITAKROM
Fa - CITAKROMFA
Kap - CITAK ROMFAK

:))

Some1...somewhere...somehow... said...

kat mana ek nk tgk tajuk2 citer korea...nk menghoder ni...
tq

Zana said...

uishh...aku pn td usaha la tulih balik atas ketaih...x dpt gak, sibbaik zel dah translate...
muahahahah...

misz Lina said...

AVATAR sangat best!!!!

ada with 3D kan? try yg tu? hehe