Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, December 12, 2010

BAHAN BAKAR...


Ala-ala announcement la ni ek..

Pembakaran hanya akan dibuat smpi 25hb ni sahaja..
Selepas itu, maybe cuti ler dalam 3-4 minggu..
Boleh order cam biasa..
Cuma bila siap & bila leh pos tu tak tau..

Oleh itu.. sesapa yang berhajat..
Sila melampiaskan hajat anda secepat mungkin..

Sebab pengalaman lepas masa pantang Khaleef..
Aku ON lappy kejap pun..
Mak aku dah naik kening tajam tau..
Lepas 30 hari...
Baru laa leh layan lappy & tenet dengan jayanya..

Jangan risau pasal LWC..
Mak i kan berkerjaya sepenuh masa..
Boleh laa nak hapdet sket2 kot waktu pejabat..

Tarikh pengeluaran baby sudah dipilih..
Besar kemungkinan adalah pada 5 Januari 2011..
Pada hari Rabu..
Harap-harap berjaya laa cecah ke tarikh tersebut itu..
.
.
.

4 comments:

noradzlina.kamdani said...

ooo ko jd la nk C-sect 5/1/2011...jaga diri bek2

I want to lose weight said...

Tak ceaser..

Kemungkinan normal sbb ikutkan dah takde problem apa kecuali darah tinggi tu je..

noradzlina.kamdani said...

ooo abis doc buat cara normal dgn mengINDUCE ke? perghhh ngeri beb kene induce..aku branakkn ikram 2 kali induce pun xbranak2 tau x...

I want to lose weight said...

Masa Khaleef dah merasa induce :)
Tapi kali ni awal2 aku dah request nak epidural..