Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, December 12, 2010

OH BANGGA NYER....

Suker hokay..
Sebab dapat puji-pujian.. (KLIK SINI)
Sapa tak suker.. hati ngko memang hitam :))

Selama ni bukan takde org review LWC..
Tapi bukan review yang baik-baik..
Yang buruk-buruk je..

Maklum laaa blog aku ni kan buruk..
Aku pun buruk..
Perangai pun buruk..
Kereta pun buruk..
Rumah pun buruk..

Terima kasih SS...
Terima kasih juga pada sumer kawan2 kenal dan tak kenal..
Yang sudi baca LWC tetiap hari..

Nanti.. masa baby baru ni cukur rambut..
Aku jemput korang sumer datang rumah hokay..
Tak susah pun datang Tg Malim ni..
Hiway PLUS, jalan biasa, keretapi shuttle, komuter, keretapi laju, bas ekpress, bas lompat-lompat.. U NAME IT.. U GOT IT..
Lapangan kapal terbang je takde lagi..

Oh, haruskah aku buat fan club ke.. fanpage ke.. persatuan ke?

Geng HOTMAMA BONAMANA sila kutuk aku :))
.
.
.

6 comments:

LiaNa YuSoF said...

hahaha... sememang nye harus kak zel.. saya adalah antara ramai2 yg akan join fan club akak nanti... hehehe... gud luck..

AdiaLuze said...

Hehehe...Biasala manusia sis..Takleh nak nengok org len senang skit...Ahakss

a l y a a a h m a d said...

mmg busuk ati org 2 klu xsuka...alyaa pun suka bc blog akak hokey...cantik ke tidak belakang cerita janji org 2 seronok dibuat kawan walaupun xpenah jumpe...klu lama akak zel xupdate blog alyaa yg sawan...
hahahahha.
update slalu yer

noradzlina.kamdani said...

aku klu nmpk blog engkau jek terlomapat2 tergedik2 nk membaca tau x?

nurulazham said...

kak zel..kite antara salah sorang pembaca setia k.zel..
kalo xbaca 1 hari, tercari2 entry kak zel dlm blog list..suke bace perangai kalep yg noty2 gitu..hehehee

makcikrehan said...

hamboihhhh... poji-pojian melambung-lambunggg!!