Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, December 20, 2010

I pun nak say TQ

Posh76 TQ nuff pagi ni..
Aku pun laju2 cek account aku..
Setelah 3 minggu ketandusan BE..
Akhirnya pagi ini sudah dapat 2 BE yang baru.. :)

Baru laa semangat nak hapdet blog 30 minit 1 kali..
(hehehe yolah tu..)

Oooo satu lagi..
Nak TQ kat adik aku yg kayer tu..
Sebab dia dah masukkan Astro Byond kat umah mak aku..
Oleh itu.. pantang aku nanti lebih berwarna-warni..

Umah mak aku dah ada byond...

KO HADE?!!!!!

(ini utk geng hotmama bonamana sahaja ye.. kang ada yg sentap pulak)
.
.
.

7 comments:

nurulhudaresad said...

waahh....hajah norlia approve ke dlm pantang ngadap tv?hehhehe....selamat berbyond....buleh stop,play and rewind gitu....

mimie1678 said...

waaaa... umah aku bertingkat.... tokleh pasang beyond.... aku takdoooo.... huhuhuhu...
aku pun dpt BE gak... hehehe...

makcikrehan said...

hader hakoo kesah? ha? ha? ha?

noradzlina.kamdani said...

umah aku xde byond hu hu hu ade akk kt opis tu ckp BEST WOO BYOND esp cite2 korea nye

Kak Mah said...

hader haku kisah!!!!.... hakak tak kesah pun..(dalam hati..huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)

Mimy Hamid said...

kita tak hade kak...hehe

.::CeK LaLa::. said...

Umah mak haku takde beyond..
TAPI!!!!
Umah aku ade beyondzeee!!!
hehehhehe!