Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, December 14, 2010

Hantu Kak Limah Balik Rumah...

Teringin sangat nak tengok citer ni..
Hari tu dah nyaris nak klik-klik TGV online..
Tapi Inche Izman lak sound..
Kang elok beranak 2011..
Balik tgk Kak Limah terus beranak..

Sapa dah tengok citer ni?
Adakah sangat seram?
Banyak ke adegan2 kejutan?
.
.
.

8 comments:

Beattey said...

aku pun amat teringin zel..review dari kawan2 yang boleh dipercayai adalah sangat best!!!!

Fariza said...

salam...saya dah tengok..seram yang lawak...kak limah tue memang seramlah....dengan rambut panjang..muka putih2 camtu..tau2 ada kat sebelah..suspen jugak..citer plak gelap2 je...

tapi sebab lawak yang tahap kritikal unsur seram tue tenggelam ckit...

ratusiput said...

kelako zel citer dia...aku mmg tak minat citer2 mamat khalid...tp utk citer dia yg ni aku bg 5 bintang...ehehe...lawak..lawak...

me suya said...

jom kak zel..
malam ni konvio p tgk..
hehehe rabu kan half cut tiket..
jum megamall butterworth malam ni :)

Aidanisme said...

kak zel.. saya dah pegi.. lawak giler, jgn terberanak sebab lebih ketawa dah la ye, saya pun gelak smp kebawah krusi dah aritu...

I want to lose weight said...

Huhu.. ni yang buat lagi teringin ni..

25hb ni ada check up lagi kat sg buloh..

Time tu laaa kot nak pi tengok jugak..

Cari panggung yg dekat2 ngn spital.. so apa2 hal leh terus pi spital ;)

Mummy said...

kak zel, sy baru jer nak pegi esok ngan member opis...saper2 yg dah tgk kata citer nih best...klakar giler...ni yg nak tgk esok..kalo tak klakar siap lar diorang..

aQueen said...

best gilerhhh.!!! cer citer..cer citer..!! ala..aQueen pun pegnen 35wks.. ok jerk..tkde la gerun.. hehe...