Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, December 27, 2010

Untuk para pencinta Jang Geun Seok




Walaupun dah hampir nak meletup..
Tapi kegilaan tengok Korean Drama masih belum habis..

Citer ni menggantikan Sungkyunkwan Scandal kat KBS..
Kat Malaysia baru dalam 3-4 episod rasanya..
Tapi kat Korea.. Malam ni episod last..

Sinopsis lum dapat tulis lagi..
Sebab aku baru tengok sampai episod 8..
Malam ni ngn esok baru nak marathon tengok citer ni smpi abih..

Sapa JGS.. adalah hero You're Beautiful yg tgh main kat 8TV..

Tapi awal2 aku say sorry ye..
Anda mahu... BOLEH!!

Tapi drama ini hanya ada AVI version..
Tiada DVD Player version..
Sebabnya masa sangat suntuk untuk wat master..
Pastu drama2 dari KBS lately bermasalah sound..
So, AVI adalah better solution..
Gambor pun jauh lebih clear dari DVD version..

Kalau mahu..
Hujung mgu ni boleh melampiaskan apa yang patut ;)
.
.
.

3 comments:

seri said...

JGS punya pasal.... malam Isnin n Selasa... dah booked :))

fidamira said...

akum...
blh tye,mcm mn nk dptkan full crt ni?sy dh pegi semua kdi dvd...dorg xde pun crt nie...

I want to lose weight said...

emel akak

spiderx_woman79@yahoo.com