Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, December 9, 2010

Untuk sapa yang mengidam sangat nak tengok...

Pregnant kali ni yang sangat sarat...
Hari tu ramaikan request nak tengok perut..
So, di Jumaat yang mulia ni..

SAKSIKAN LAAA DONIA!!!

Ni pandangan atas..

Kalau tak pregnant..
Kelihatannya secara normal..
Adalah seperti pregnant 5 bulan..

Ni lak betui-betui dah pregnant 8+ bulan..
So, boleh bayang..
Betapa aku skang cam mak gergasi..

Baby dalam tu kecik je..
Masih belum cecah 2kg lagi..
Hakikatnya.. mmg mami dia yang gumuks..
.
.
.

13 comments:

Nieza Ishak said...

tp rasanya tak la besar sgt ek zel ... muncung sket jerk ;)

mama maman said...

bkn nak kutuk tp nak pujuk.....
jgn dirisaukan bdn yg naik...psl awk ada benda yg sure dikandung....
ni org yg xkandung apa2 pun perot kedepan lg masalah... betul x..??
semoga selamat ye...
slm kenal dr mama yana....

Ummi AmnaAmzar said...

seronoknyer tgk org pregnant...tahniah zalia..

marziah said...

suka aku tgk org peknen...orgnya cumel, pewut pun cumel :)

littlehumblelynn said...

zell....

wah sarat sungguh nampaknya!!sure sakit pinggang kaw2x..extra take care kwn..smg sumernya selamat nanti..i/allah ..amin..

effadyaza said...

salam zalia...tahniah...dh nk deliver pun next year...take care...dijangka baby girl or boy...

noradzlina.kamdani said...

comelnye...

seri said...

wah ko jadik mummy yang paling comelllll tang perut,,, hehehe tahniah

LiaNa YuSoF said...

kalau nk tgok gmbr akak keseluruhan, agak2 boleh x....? sbb tgok prot akak, dok bayang comel nye akak... ngn baju pregnant nye.. hehehe......
~teringin~

norhasniza said...

oh...daku teringin jugak hehe

my jebat said...

akak request full pic lak

sharil_pulut said...

iiiiiiiii
besarnye perut..bila bersalin kak

sharil_pulut said...

akak ader fb x