Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, December 9, 2010

Unbelievable

Al-kisahnya..
Kan ke sebelum-sebelum ni..
Paling tidak dalam seminggu tu..
Mesti paling tidak 2 kali g klinik..
Kadang2 1 minggu smpi 3-4 appointment..

Tetiba.. selepas check-up hari ni..
Nurse check aku nyer buku...

MINGGU DEPAN TAKDE APPOINTMENT LA...

Ye betul!!

Untuk minggu ni last hari Sabtu (11/12/10) kat PMC..
Pastu minggu depan lapang..

Pastu start balik

20/12 - O&G Sg Buloh
23/12 - Check up biasa

Skang ni serba-serbi dalam keadaan baik..

1- BP sudah agak normal dengan sistolik 70-80
2- Kencing kotor sudah tiada
3- Bacaan gula dalam darah BAIK
4- Uri sudah naik
5- Baby je kadang-kadang breech.. tapi hari ni kepala bawah..

Ooo.. ada satu benda...
Minggu-minggu akhir ni..
Berat badan agak naik cepat..
Lebih kurang 2 minggu naik 1kg..
Tapi nurse kata itu normal..
Tu pasal ler pinggang aku selalu sakit..

So, kira ok laa sumer kan...

ALHAMDULILLAH :)
.
.
.

7 comments:

littlehumblelynn said...

zell..

bravo!!sumer under control..!!syabas kawanku..x sabar nak tggu ko bersalin lak?dulu yg sulung normal kan?

mamat80 said...
This comment has been removed by the author.
I want to lose weight said...

A-ah masa Khaleef normal cuma pakai instrument sajork..

Harap2 dapat normal jugak supaya cepat cergas balik ;)

TQ

noradzlina.kamdani said...

alhamdulillah

Nurhummidah Mahmood said...

salam kak zel..sy dah lama nak komen kat blog akak ni...tapi asyik tertangguh-tangguh jer..sy suka baca blog akak, sebab ayat nyer best2, kdg2 boleh gelak sorang2 baca akak punya citer..hehe..sy org tanjung malim, duk kat instun. dah lama jugak nak gi opis akak , nak tgok brooch2 yg akak jual tu, tapi asyik tak berkesempatan jer.huhu...
apa2pun , sy nak doakan kak zel semoga selamat semuanya dan selamat beranak nanti!=).

+++sehari tak baca blog kak zel, tak lengkap hidup rasanya..ewah...ni bukan bodek hokey..ni betul2..++

I want to lose weight said...

TQ..

Nanti bebila datang pej pos..
Singgah je..
Pasti akak ada menunggu meja kat dalam PID tu :)

Beattey said...

alhamdulillah Zel...

aku doakan semuanya selamat sampailah ko bersalin nanti...