Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Friday, December 31, 2010

New Year & False Alarm...

Selamat tahun baru 2011 utk semua..

Belum ada azam lagi..
Tak boleh nak berfikir apa azam tahun baru ni..
Kepala tu dok pusing2 pasal baby je..

Semlm cuti Piala Suzuki..
Perancangan asal nak pi beli barangkan..
Last-last apa pun tak jadi..

Perut meragam..

Jap-jap sakit perut nak terberak..
Jap-jap sakit perut biasa..
Jap-jap pinggang dok nyup nyap nyup nyap..

Mak aku suh cool dulu..
Kira sela masa sakit tu..
Kalau dah macam sejam sekali..
Baru g hospital..

Tapi takde pulak sela masa..
Rasa nak sakit.. sakit ler..
Pastu kang hilang..

Sekali kul 7.00 malam, sakit bebenor laa pulak..
Rasa nak berjalan pun dah tak buleh..
Suh laki aku siap2.. mandikan Kalep..
Masukkan barang dalam kete.. terus desup pi umah mak aku..

Sampai sana mak aku suh makan dulu..
Ok makan nasi 2 pinggan lauk ikan siakap bakar..
Konon2 untuk banyak tenaga nanti..

Lepas makan rehat sekejap...
Tup-tup dah tido depan TV..
Depa kejut tanya sakit perut ke tak?
Tak sakit laa pulak..

Hehehe.. sumer org gelakkan aku..
Nampak sangat PERUT TU SAKIT LAPAR..

Sejak semalam.. aku dah stop masak-masak..
Kat dapur pun dah takde makanan..
Malas nak beli sbb dah nak pindah umah mak aku kan..

So, semlm sekali je makan Brunch jam 11.30 pagi..
Pastu tak makan-makan dah smpi ke petang..

Maybe perut masuk angin..
.
.
.

3 comments:

Kaseh said...

selamat taun baru zel.. aku harap sempat arinih baby kuar..dan moga ko selamat melahirkan nanti...insyaALLAH..

K-Baby said...

Salam dear Mommy,
I'm honored to invite you to join our giveaway in conjunction with the launch of our online baby shop. You could stand a chance to win a cute slogan tee for your beloved lil one. Do drop by our blog. Many thanks ya.
mykedaibaby.blogspot.com

littlehumblelynn said...

zell

false alarm tuh..tak lama dah tu..relax ok!!smg sumer selamat hdknya..amin..