Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, December 28, 2010

Otomen kembali ke dunia nyata...

Tetiba malam ni..
Takmo Tiga.. takmo Gaia.. takmo Dyna..
Mula2 sibuk cari buku Matematik..
Dok baca 1,2,3.... 10..

Lepas tu cari buku warna..
Malam ni dia pilih buku animal..
Tak pilih dah buku warna Otomen..

Zirafah sudah siap..
Terus suh mami snap gambor..
Dan MMS pada Papa..

Sian lak pada Papa Kalep ni kadang-kadang..
Semua perkembangan anak dalam seminggu..
Main MMS.. SMS je..

Lepas habis kaler..
Sibuk nak "BERUSHHHHH"

Puas laa nak kaji apa benda berushhhhh tu..

Ini ler rupanya Berusshhh tu..
.
.
.

7 comments:

Kaseh said...

kemas gak dia kaler tu zel..

noradzlina.kamdani said...

wah dh upgrade sistem dak kalep mengaler buku..cantik ko sign la zel bg bintang2

I want to lose weight said...

Kaler tu takde laa kemas sangat..
Maybe dalam gambor nmpk elok..

At least dia dah tau ler pokok kaler apa.. zirafah kaler apa..

Kalau tak sumer dia hentam biru..

cikbedahlaser said...

bagus la kalip..
dh taw nk balik ke sekolah la tu...
selamat kembali ke dunia nyata otomen kalip

I want to lose weight said...

Khaleef lambat lagi masuk sekolah..
Tunggu mami ngn baby chiko setel dulu betul-betul..
Baru dia masuk sekolah balik :)

awek_utara said...

welcome back to reality mr. kalep..keh3...mcm2 peel dak kalep erk...kelakar tul..hik2..

Jaja said...

cantik kaleep kaler..klu my doter...hadoiii...sakit dada ^_^