Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, December 1, 2010

Giliran adik aku pulak...

Betui laa kan..
Lansung tak henkem rambut kojek camni..
Kalau si Asyraf anak MR.. nmpk ler comeinya sbb putih..

Hari ini dengan penuh muka masam..
Terpaksa ikut mami datang pejabat...
Rancangan asal.. pergi sekolah nenek main TINPONG (Ping Pong)..
Tapi disebabkan ada hal tak dapat dielakkan..
Tak jadi ler pi main tinpong..

Halnya.. pagi ni adik aku (ibu Kayra & Sara) lak masuk spital..
Halnya pun yang sama cam aku gak..
High Blood Pressure (PIH)..
Tapi dia punya lagi dahsyat dari aku..
Bacaan sistolik (bawah) memang atas 100 je..
So, pagi ni naik ambulance ler ke HBKKB..

Aku pun half day gak hari ni..
Esok sangat mungkin.. adalah cuti..
Yelah.. masa aku masuk spital, dia jaga anak aku..
Ni masa dia pulak.. giliran aku ler jaga anak dia..
.
.
.

4 comments:

littlehumblelynn said...

sadis betul yea!!

sama2 preggy kan..hopefully sumer ok!!amin..

noradzlina.kamdani said...

ye betull ko tlg jaga ank2 adik ko plak amalan mulia adik beradik tolong menolong...

Adibah said...

adik ko pregnant jugak ke? sori aku termiss this info..sure fening mak ko jaga cucu2nya nantiiiii

iswatie "colours of life" said...

zell adik hang pun preggy gak ker??? adik pun ada high BP gak ker.....dulu aku rasa adik hang kurus la jugak