Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, December 13, 2010

Wpun belum tahu masa depan..

Oleh kerana tarikh bersalin sudah diketahui..
Maka, tidak boleh lengah-lengah menyelesaikan keje2 di PID..

Ada assistant, tak bermaksud keje ko.. dia lak kena buat..
Lain laa kalau cuti bersalin itu tidak bergaji..

Oleh itu, kalau minggu depan tak hapdet cam minggu ni..
Sehari smpi 5-6 kali hapdet..
Pepaham la ye..

Lepas cuti tahun baru..
Start 3hb tu akak dah mula bercuti..
Pi beranak 5hb..
Pastu cuti 60 hari..
Pastu kembali hadap PID yg masa tu tak tau laa bape PC lagi tinggal..

Semoga dalam-dalam itu ada berita baik untuk PID..
Takpe aku rela tak dapat CFS... takat COS pun boleh..
Janji PID boleh tetap menabur bakti cam biasa..

Huhuhuhu..

Feeling lebih lak di hari mendung :)
.
.
.

4 comments:

syida said...

salam zel.

Doakan semoga semua selamat sejahtera. So ZEL....pantang betul-betul tau....nanti boleh slim lepas bersalin..

-niena- said...

kak zel...selamat bersalin n bercuti...tak dpt ke 90 hari..???

Gorjes Ke?? said...

kak zel, cuti maternity bukan dah 90 hari ke

I want to lose weight said...

Tak dapat 90 hari..
Cuma 60 hari..
Itu pun dah berbaik budi contract of service dapat gaji time cuti beranak taw