Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, December 14, 2010

WHY?

Nuff dah tak sayang akak ke?

2 minggu tau tak dapat apa-apa buffered earning..
Takkan sbb sign up for Churp Churp kot..
Bukan korang adik-beradik ke?

Nak harapkan buffered kat Broochbizz tu..
Kem salam jelah..
Satu hari ada laa kot 7-8 orang visitor..
Tu pun sbb depa nak letak iklan kat cbox aku..

Huhuhu.. camne nak kumpul duit ni..
Nak gak holiday kat hotel ada private pool cam Mieja..
Takde laa bila aku terjun masuk pool..
Sumer mata tajam je tengok..
Takut aku keringkan air pool..

Huhuhuhu...
.
.
.

6 comments:

MY HEART said...

Saya lansung tak faham konsep nuffnang. apa tu B.E dan apa lagi satu tu.. ntah tak ingat....

camne ek nak faham sistem nuffnang?

salam kenal ^_^

littlehumblelynn said...

merasa gak BE..aku nan ado!!

I want to lose weight said...

Nuffnang ada 2 jenis iklan berbayar..

1- klik baru dapat earning

2- B.E yg bergantung pada traffic ke blog. Lagi ramai orang masuk baca, lagi tinggi earning B.E

Kalau nak harap org klik semata.. berjanggut laa tunggu earning naik..

POSH76 said...

mmg la ni payah nak dapat BE...yang pelik bila tak aktif rajin la depa bg hehe

Kak Mah said...

heheh zel..dah la aku sakit perut baca entry ko nie bertambah sakit perut haku gelak ehehe

ooo baru tau BE tue aper.... dua tiga menjak nie... traffic aku yang memagn sedia ciput tue bertambah2 ciput...

I want to lose weight said...

Rasanya sejak LWC dapat BE..
Ni ler kali pertama 2 minggu lansung takde BE..