Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, December 13, 2010

Sudah sampai...

Ni terpengaruh dengan entry di blog Puan Watie..

Masa Khaleef.. aku pakai hat home made..
Tapi makcik tu dah arwah..
So, tak dapat ler lagi beli pada dia..
Lagipun yang dia punya tu aku tak rasi..
Asal makan je terus demam..

So, kali ni tukar yang lebih komersil..

Ni harga jauh lebih murah dari pasaran..
Aku jimat dalam RM50.00...
Sebab owner tak jadi pakai lepas beli..
So, dia jual balik kat aku brand new less rm50.00..

Sangat menjimatkan..

Bukan gadget2 baby je 2nd hand..
Post Natal Care pun ada 2nd hand :))

Sajak laa untuk orang-orangan biasa cam aku ni..
Selagi boleh berjimat..

JOM KITA BERJIMAT!!!

p/s: MR sila like 80 kali.. mentor aku ni bab jimat2...
sblm kenal dia.. aku layan brand new beli kat Sogo je sumer benda :)

.
.
.

7 comments:

nurulhudaresad said...

lps pakai jgn buang...kot2 tahun dpn kita lak kan...akak jual kat kite rm20....lagi MR Like 120 kali...hehhe

makcikrehan said...

kekekekeke.... zel, sila tunjuk resit boleh? sekarang jaman bukti hokehhh :))

I want to lose weight said...

Ni beli on9..
Mana ada resit2..

Yang pasti morah RM50.00

-iLLa- said...

kak..ku pun ada bengkung neh lgsg x pakai..kak..dok nyimpan jek...

Luv like this.... said...

same la set bersalin kita...tp selepas 15 hari bersalin x smpai separuh pon y luak..kes pemalas nak berparam pilis bagai..selamt menikmati teh herbal tu yer!!!hehe

noradzlina.kamdani said...

brape rm yg ko jimat rm 50 tu? harga member rm 234 harga bkn ahli rm293

I want to lose weight said...

Heheh rahsia..

Owner tak kasi aku reveal kat blog ;)