Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, August 4, 2010

Award from Proud Pumping Mom


Harap-harap tahun depan aku leh join dia jadi Pumping Mami lak :)

1). Bagi pulak award nih kat 5 org yg korang rase ada nilai-nilai persahabatan yg baik dalam dunia blogging nih. REHAN, ERYN, ZAMILA, EZEY, NURUL

2). Apa nilai persahabatan yg ada pada setiap pada 5 org tu?

  • REHAN - ni sahabat sepusat sepusing... sanggup berlapar, berkenyang, berabih duit, bershopping, bermengumpat, ber car pool dan cam2 lagi la :


  • ERYN - dia ni kalau naik angin pada satu benda, suka lepas kat blog tanpa menapis penggunaan perkataan. Lebih kurang aku jugak :)


  • ZAMILA - kawan satu PID.. kami ada anak sebaya sangat. Dia ni kalau wat lawak & gelak mmg tak hengat dunia.. Tu agaknya kami serasi berkawan.


  • EZEY - kawan sepangkat aku ngn Rehan.. banyak perkara yang kami sepakat bersama-sama contohnya seperti menghantar report selewat yang mungkin atau tidak menghantar lansung. Sama-sama sentiasa takde mood nak dtg keje..


  • NURUL - Ni kawan baru kenal masa 99HTN.. Suka tengok anak dia yg sangat chumel.. Pastu dia ni sahabat yg sangat rajin tinggal komen kat blog @ FB.. Akak tak komen kat blog ko.. TAK BERMAKNA AKAK TAK SAYANG hokay :)

3).Sila bgtau apa perkara paling hebat pernah korang buat sebagai sahabat..untuk kita semua jadikan panduan dan ikutan kan.

Paling hebat - AKU TIDAK LUPA MENGUCAPKAN "Selamat Tambah Umur" pada FB mereka.
Hebat sangat ler tu :))

Hehehehe.. sebenarnya yang paling hebat ialah PERSAHABATAN yang aku hulurkan.. ;)
.
.
.

2 comments:

nurulhudaresad said...

hoho.....sahdu sahdan la entry neh....mekacih kak....kaseh sayang manyak3 juga utk kamu....:-)

m.q said...

oh so sweet :)