Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, August 22, 2010

Birthday Party @ Matahari Ria - Part III

Kebetulan 21 Ogos.. Matahari ada sekolah ganti..
So, mami tanya cikgu leh tak wat besday party Khaleef..
So, tempah kek choc moist sebiji..
Goodies bag bernilai dalam rm2.00 50 bekas..
Bihun goreng satu bekas...
Air kotak 1 sorang..
Total mami abis lebih kurang RM200 sahaja..

Ni cikgu feveret Khaleef..
Mula-mula suh dia potong sndr tak mahu...
Nak teacher dia pegang sama..

Cuba potong sndr tak boleh..
Sebab kek ni baru kuar peti ais..
Keras lagi..

Mula dah wat aksi ganas..
Terus mami suh teacher dia take over..
Sebelum kek tu hancus..

Kalep marah gak ngn kek dia ni..
Banyak sangat kaler PINK..
Dia ni skang ala2 maskulin ler konon..
Kalau t-shirt ada sikit2 pink pun takmo pakai..

Ni classmate Khaleef..
Kelas BIRU..
Lebih kurang 13 org..
Tapi yg datang sekolah 8 org je...

Apa pun Khaleef sangat gembira..
Satu hari tak abih2 dia citer pasal besday..

Papa balik keje..

"PAPA.. KALEP NAK BERIBERRI..."

Papa op kos laaa cam biasa blur..
Mami lak igt nak baju Burberry ke hape.. taste ngkooooo...

"Baju?"

"BUKAN.. KETE MERAH LOMBA LAJU TU..."

"Ferrari?"

"YE.. BERIBERRI..."

Peace!!!!
.
.
.

2 comments:

m.q said...

sekali ko nak ferrari as a besday gift!!! kellesss anak ko

I want to lose weight said...

DIa nak collection Ferrari Shell papa dia..