Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, August 23, 2010

Update Kayra AinSaffiyah..

Dah mula nak bertatih..
Tapi masih takut-takut..
Berdiri & imbang badan dan lepas..



Gigi je lambat sket..
Dah setahun lebih.. baru ada 4 batang gigi halus..

Sangat suker pada MAMI dia ni :))

Agak2 dalam perut ni kawan dia kot..
Tu yg suka sangat tu..
.
.
.

5 comments:

nurulhudaresad said...

olololo....always suke dengan mata diaaaa.....badan ringan sure cepat jalan ni...kalo baby girl suke kat kita...bukan maknanya berlawanan jantina ke?hehhehehe...

I want to lose weight said...

Tapi Khaleef dulu debab sangat masa dia mula jalan..

Berat 12kg masa 10 bulan..

noor said...

kalo kayra suka kat ko, dlm perut tu baby boy kot...hehe...

m.q said...

khayra suka kt mami sbb mami tu cumelssss..hihihihi

s.h.a.d.h.i.a said...

saya dulu masa peknen, anak kakak ipar gurl pun suka.. sume kata boy kot.. last2 kuar nye gurl.. hehe..

kayra besday bulan 8 kan.. baru masuk setahun, takpe.. nanti jalan la tu.. hehe