Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, August 9, 2010

DIBO - ANNIE - BARNEY

Malam Isnin lepas..
Aku masakkan lauk kegemaran Khaleef..
Sardin je pun yg dia suka...

Sambil suap aku tanya dia.. "SEDAP TAK?"

"SEDAP.. MAMI PANDAI MASAK..."

"MAMI PANDAI MACAM SAPA?"
"MAMI PANDAI MACAM DIBO..."

"DIBO MANA PANDAI MASAK... ANNIE YG PANDAI MASAK.."

Ni dia Annie..
Yang sangat pandai memasak dalam citer Dibo The Gift Dragon...

"MAMI TAK BOLEH JADI ANNIE..."

"KENAPA?"

"CAMTU MAMI JADI BARNEY JELAH.."

MOTIF KO?!!!!

Menyamakan aku ngn badak-badak berwarna purple tersebut?!!!!

(Inche Izman atas sofa terkikik-kikik gelak smpi senak perut)


Grrrrrrrrrr !!!!
.
.
.

7 comments:

nurulhudaresad said...

hahahahhahha!!!!
dah lama x baca kalep berkelakuan normal seperti ini......
doa2 la baby kuar nanti le jadi geng mami membanteras gejala gelak kan akak mcm kalep n papa dia tu.....hehehehhe.....

I want to lose weight said...

Papa dia pun semakin menembam tak sedar diri :))

littlehumblelynn said...

so cute...at least ur son nak infm u sgt adorable macam imaginasi dia..

MaMa aDaMaQiL said...

sabor jelah khaleef...clever boy...kalo abg lang gelakk' k.lang lg smack down je die..hahahaha

noradzlina.kamdani said...

ha ha ha, sampai ati kalep dok samkan mami dgn barnie he he he

m.q said...

very cute la kalep ni..
hihihihi..tp barney tu is really2 adorable

AIN NAZRI said...

ain pon rs terguling2 baca statement khaleep nie.. so bijak berkata2.. hehehehe