Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, August 2, 2010

Diet & Pregnancy...

Aku tak diet.. tapi berat menurun :)
Suka khennnn.. kalau dulu2 camni kan bagus..

Takde laa banyak sgt pun turun..
Tapi tak jejak laa 125kg wpun dah 4 bulan pregnant..
Harap2 boleh menten tak cecah 125kg smpi sebelum beranak..

Muntah-muntah dah agak kurang..
Tapi pemalas menjadi-jadi..

Aku lebih rela tak makan dari pi cari makanan kat dapur..

Jangankan nak masak sedap2..

Nak bancuh milo nak cicah dengan biskut pun MALAS !!

Tu sbb la ni rajin balik umah mak aku..
Sebab kat sana.. bukak tudung saji..
Dah ada lauk-pauk apa sumer..
Periuk nasi pun mak aku dah letak siap2 kat atas meja..
Siap bancuhkan air sirap lagi..

Suker kheeeennnn...

Tapi lusa ada cek gula..
Nurse klinik gomen dah byk kali call aku suh mai..
Mmg sangat mengambil berat hokay..

Hari ni.. awal2 mak aku dah call..
Suh datang makan nasi ayam..
Huhuhuhuhu.. sangat gembira :)
.
.
.

2 comments:

littlehumblelynn said...

bestnya mak pggl balik makan...

ibh said...

Aaaa...adakah itu tandanya bb girl..hehehe
Bila lg nak rasa mcm putri raja zel.. Time ni la..ekekekkee